Món Esport
La insòlita decisió de l’Espanyol després de l’accidentat adeu de RDT

El final de la relació entre el Reial Club Deportiu Espanyol i el davanter Raúl de Tomás ha estat molt accidentat. Després del brutal rendiment que el madrileny hi ha oferit, i que ha valgut sobretot per certificar el darrer ascens a Primera, ara ha marxat per la porta del darrere i mentre s’han fet públiques unes greus manques de disciplina. Tot plegat ha provocat una decisió insòlita: l’Espanyol compensarà a tots els aficionats i totes les aficionades que hagin adquirit una samarreta de l’equip d’aquesta temporada amb el dorsal d’aquest jugador.

Segons ha informat la Cadena COPE, els aficionats i les aficionades podran retornar les samarretes en qüestió i en rebran una de nova. A més, podran fer una nova serigrafia amb un altre nom i número de manera gratuïta. És, doncs, una manera molt dràstica d’acomiadar el jugador. És cert que es tracta d’un cas particular, ja que ha marxat després que hagi acabat el mercat de fitxatges. Però no deixa de ser gens habitual això. No es recorda cap cas en què un equip hagi pres aquesta decisió.

La contundent resposta a Raúl de Tomás de Domingo Catoira, director esportiu espanyolista

Per tant, ara els espanyolistes i les espanyolistes tindran un termini de dues setmanes per, en cas que ho desitgin, acudir a qualsevol botiga espanyolista i fer el canvi. I això ha arribat tot just després que Domingo Catoira, director esportiu del club, hagi contestat el comunicat de Raul de Tomás en el qual acusava el mateix Catoira i el tècnic, Diego Martínez, d’haver-lo arraconat i infravalorat. “Que ha estat apartat i arraconat és obvi que no és veritat, són relats interessats“, ha criticat Catoira, tot assenyalant que “ell mai no ha volgut ser part del projecte, com va deixar clar el primer dia que es va presentar a les proves mèdiques”.

Catoira, a més, ha explicat una conversació molt interessant que van tenir tots dos durant l’estiu: “El primer dia [de pretemporada] ens diu que el seu cicle ha acabat, i que fins i tot ens pot fer un favor amb una venda. Jo intento fer-lo entendre que també pot fer història a l’Espanyol, donant-li el nom de Raúl Tamudo. Ell tenia clar que el seu focus era un altre i que volia anar-se’n a un altre club. Li faig saber que si arriba alguna oferta serà estudiada, però que hi havíem invertit molt i que no era tan senzill. El seu únic objectiu era sortir de l’Espanyol”.

En aquest sentit, “el que hem intentat és solucionar el problema perquè no ens llasti el projecte futur, que està molt per sobre de tots. Ha estat un estiu dur i intens, amb situacions que no s’han de repetir. Segur que hem fet coses millorables, però sempre hem mirat pel bé del club. Li hem fet entendre que així perdíem tots, però no ha pogut ser”.

Raúl de Tomás, el fitxatge més car de la història de l’Espanyol

Raúl de Tomás va esdevenir el fitxatge més car de l’entitat catalana al mercat hivernal de 2020, quan els pericos van 22 milions d’euros al Benfica, i ho va justificar a la gespa. Va ser cabdal en el curs que els espanyolistes han passat recentment a la Segona Divisió, tot marcant 23 gols a la competició i convertint-se en el seu pitxitxi. Abans i després, en l’intent de sobreviure a la màxima categoria del futbol espanyol i en el retorn a la mateixa, també ha estat important. Però aquest estiu la situació ha explotat, i el madrileny jugarà, a partir de gener, al Rayo Vallecano.



Més notícies
Raúl de Tomás, durant la seva etapa a l'Espanyol | Europa Press
Surten a la llum totes les barbaritats que ha fet RDT a l’Espanyol
Notícia: Surten a la llum totes les barbaritats que ha fet RDT a l’Espanyol
Comparteix
El davanter madrileny ha abandonat finalment el club perico i ha fitxat pel Rayo Vallecano
Raúl de Tomás deixa de ser jugador de l'Espanyol | Europa Press
L’Espanyol malvèn Raúl de Tomás al Rayo i no podrà jugar fins l’any que ve
Notícia: L’Espanyol malvèn Raúl de Tomás al Rayo i no podrà jugar fins l’any que ve
Comparteix
El futbolista torna a Vallecas a canvi de vuit milions d'euros més tres en variables i no podrà ser inscrit fins al gener
Vinicius Souza, jugador de l'Espanyol | Europa Press
Una nefasta primera part de l’Espanyol condemna l’equip a la derrota (2-3)
Notícia: Una nefasta primera part de l’Espanyol condemna l’equip a la derrota (2-3)
Comparteix
Tres gols del Sevilla a la primera part han estat suficients per guanyar al RCDE Stadium
Martin Braithwaite, jugador de l'Espanyol | Europa Press
Braithwaite trenca el silenci i explica per què ha fitxat per l’Espanyol
Notícia: Braithwaite trenca el silenci i explica per què ha fitxat per l’Espanyol
Comparteix
El davanter va deixar el Barça per un dels rivals dels culers, en una decisió controvertida però justificada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa