Món Esport
Quique Sánchez Flores: “L’Espanyol ha desaprofitat una oportunitat única per canviar de mentalitat”
  • CA

Quique Sánchez Flores ha aprofitat una entrevista a Goal.com per manifestar la seva opinió en relació amb el descens de l’Espanyol a Segona Divisió, que li produeix “una sensació de tristor molt gran”. L’extècnic perico ha recordat, a més, el seu pas per Cornellà-El Prat, en què segons el seu parer ja es van començar a veure petits detalls que no convidaven a l’optimisme.

“Quan vaig acabar al Watford, vaig escollir anar a l’Espanyol i el club a mi. El projecte era molt gran, pensant, no milionari. Em van donar un full en blanc i 15 milions d’euros per fitxar, una quantitat molt baixa. Tot i això, vam incorporar 11 jugadors i vam aconseguir 56 punts, que en aquell moment va ser el rècord dels últims quinze anys. El segon any també vam tenir 15 milions i el senyor Chen ens va demanar que lluitéssim per Europa. Volíem quatre o cinc jugadors i ens va dir que no hi havia diners per invertir”, ha reflexionat Quique Sánchez Flores.

El madrileny, fins i tot, ha assegurat que els reforços que volia incorporar per a l’equip eren “Albiol, Banega, Mariano i Darder”. “Només va arribar l’últim i, a més, vam perdre Diego Reyes”, ha rememorat. “Ja vaig dir a la pretemporada que no era el projecte que havíem pensat i això no va agradar. Tot i això, estàvem salvats quan faltaven sis jornades, ara ho firmarien. Dos anys més tard i 70 milions d’euros més tard, estan en la pitjor situació possible. L’Espanyol ha desaprofitat una oportunitat única per canviar la mentalitat”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa