Quique Sánchez Flores culpa Chen Yansheng del seu fracàs a l’Espanyol

L'exentrenador perico carrega sense pèls a la llengua contra Chen Yansheng: "No va complir les seves promeses"

Quique es posa les mans al cap després d'un altre desastre del seu equip

Quique es posa les mans al cap després d’un altre desastre del seu equip | EFE

L’Espanyol ha superat el mal tràngol que va suposar l’etapa de Quique Sánchez Flores com a entrenador de l’equip (és el cinquè millor equip de Primera, només a tres punts del líder, el Barça), però el tècnic madrileny no pot dir el mateix. Mig any després de ser acomiadat, l’exentrenador perico encara segueix donant voltes al que va passar i, en una entrevista a Jot Down Magazine, no ha dubtat a criticar amb duresa Chen Yansheng.

 

“L’Espanyol em va fer un projecte perfecte amb 11 jugadors nous, però després em va parlar de Banega, Albiol, Valero, Mariano i Darder i al final només va venir l’últim. Em van dir que no hi havia diners i, és clar, ens vam quedar estancats. Jo em sento molt identificat amb Fernando Alonso. Tothom reconeix que és un bon pilot, però el seu motor no és suficientment competitiu. A mi em passa el mateix. Em diuen que sóc bo“, remarca un Quique Sánchez Flores que, des de la seva destitució, està sense equip. “Hauria de tenir més capacitat per entendre els projectes i saber determinar quan em venen un projecte fantasma. No em van portar el que m’havien promès. Els ho vaig dir: ‘Em fareu com a Pochettino, em cremareu al màxim i després em fareu fora’“, segueix criticant el madrileny.

 

“Des de l’arribada de Perarnau com a director general esportiu, el senyor Chen ja no va tenir cap mena de contacte amb el director esportiu ni amb mi. Les converses cada quinze dies van desaparèixer, tot va quedar entre ells i els jugadors van percebre que la força del seu entrenador no era la mateixa”, conclou sobre l’assumpte Sánchez Flores, que després d’una de les moltes divergències amb la directiva va arribar a dir que la plantilla que ara estè meravellant a Espanya “no donava per a més”.

Més informació

Nou comentari