Món Esport
L’Espanyol protagonitza un inici de Lliga inèdit
  • CA

L’Espanyol ha començat la Lliga deixant bones sensacions als seus aficionats tot i que encara no ha aconseguit sumar tres punts. L’equip de Vicente Moreno ha encadenat dos empats sense gols a les dues primeres jornades del campionat. Aquest fet no s’havia produït mai en tota la història del club perico.

El conjunt blanc-i-blau va signar les taules a la primera jornada al camp de l’Osasuna en un partit on tots dos equips van tenir ocasions per obrir el marcador. L’Espanyol va sumar el segon punt del curs el passat dissabte davant el Vila-real, en un partit que va poder endur-se al minut 94, quan Embarba va estavellar la pilota al travesser. El refús li va caure a Wu Lei, que va enviar l’esfèric al fons de la xarxa amb les mans. Per tant, el gol no va pujar al marcador.

D’altra banda, aquesta és la quarta ocasió en la història que el conjunt blanc-i-blau arrenca la Lliga amb dos empats consecutius. La primera vegada que això va succeir va ser la temporada 1965/66, quan l’Espanyol va sumar un punt davant Las Palmas i el Saragossa. Els blanc-i-blaus van acabar aquell campionat en dotzena posició i van evitar per ben poc el play-off de descens.

La segona vegada que el conjunt barceloní va empatar en les dues primeres jornades va ser a Segona Divisió i en la temporada 1993/94. Llavors, l’Espanyol no va aconseguir imposar-se al Burgos (1-1) ni a l’Eibar (0-0), però va acabar proclamant-se campió de la categoria de plata i aconseguint l’ascens.

Per últim, els blanc-i-blaus també van començar la temporada 2003/04 amb dos empats, concretament contra la Reial Societat (1-1) i el Betis (2-2). Els pericos van aconseguir la salvació aquella temporada en l’última jornada després de guanyar el Múrcia amb gols de Tamudo i Lopo.



Més notícies
Raúl de Tomás disputa una pilota amb Mandi | RCD Espanyol
L’Espanyol empata en l’estrena a casa contra el Vila-real (0-0)
Notícia: L’Espanyol empata en l’estrena a casa contra el Vila-real (0-0)
Comparteix
Els blanc-i-blaus sumen el segon punt de la temporada després d'empatar sense gols
Raúl de Tomás, jugador de l'Espanyol | RCD Espanyol
L’Espanyol suma un punt en la seva estrena a la Lliga (0-0)
Notícia: L’Espanyol suma un punt en la seva estrena a la Lliga (0-0)
Comparteix
Els blanc-i-blaus han empatat sense gols al camp de l'Osasuna

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa