Ara sí, l’Espanyol tanca el mercat més agitat de la seva història. El club blanc-i-blau fa oficial l’arribada del porter Oier Olazábal després que en aquest últim dia de mercat s’hagi arribat a un acord pel seu traspàs amb el Llevant. L’entitat espanyolista pagarà 1,5 milions d’euros per l’arribada d’un porter que firma per les pròximes dues temporades i mitja amb l’Espanyol. 

El porter basc, de 30 anys, aterra a la disciplina espanyolista per generar competència a un Diego López que tot just acaba contracte a l’estiu. La incertesa de saber què passarà amb el gallec i els dubtes que genera Andrés Prieto, a qui es va incorporar durant l’estiu perquè ja havia estat a les ordres de David Gallego, han fet que finalment la direcció esportiva s’hagi decidit pel seu fitxatge. L’estiu passat, de fet, Oier ja va sonar amb força per arribar a Can Perico però aleshores les elevades pretencions del Llevant van acabar frustrant el seu fitxatge.  

Un mercat històric

I és que l’Espanyol mai havia actuat així. Chen Yansheng ha decidit trencar la guardiola aquest hivern i incorporar fins a quatre jugadors a cop de talonari. El primer en arribar va ser Raúl de Tomás, que aterrava a Barcelona procedent del Benfica a canvi de 20 milions d’euros, més dos més en variables. No contents amb la primera arribada, la direcció esportiva va decidir pagar 9 milions d’euros per Leandro Cabrera, i 10 per Embarba. Ja en l’últim dia de mercat, l’Espanyol ha volgut posar la cirereta amb l’arribada del porter Oier Olazábal.Més notícies

Abelardo: “La salvació no s’aconseguirà en cinc o sis jornades, s’haurà de lluitar”

El tècnic asturià, que viatja a Granada amb la baixa sensible de Marc Roca, assegura que la permanència “s’haurà de lluitar fins el final”

Incapaços de despertar a casa (1-1)

L’Espanyol, que ho ha intentat de la mà de l’èpica en uns últims minuts d’infart, continua sense saber què és guanyar a l’RCDE Stadium però suma un punt que els manté a només tres de la permanència

Nou comentari