Món Esport
Ja és oficial: Marc Roca fitxa pel Bayern de Munic
  • CA

Marc Roca ja és oficialment jugador del Bayern de Munic. El futbolista de la Granada del Penedès posa punt final a 12 anys a l’Espanyol i firma per les pròximes cinc temporades per l’actual campió d’Europa. Tot i que les xifres del traspàs no han transcendit, aquest rondarà els 8 milions d’euros amb una sèrie de variables que podrien fer arribar l’operació fins els 15 ‘quilos’. Tal com va avançar ‘El Món Esport’, el migcampista de 23 anys tindrà una fitxa d’uns 2 milions d’euros bruts al club bavarès.

“El Bayern és el millor club del món”

“És un somni fet realitat. Per a mi, el Bayern és el millor club del món i té una gran tradició”, ha dit Marc Roca sobre la seva arribada a l’Allianz Arena. De fet, ja feia ben bé un any que Bayern anava rere els passos de català, tot i que l’any passat en va descartar el seu fitxatge per les elevades exigències de l’Espanyol. En aquest mercat, a Roca se l’ha vinculat amb clubs britànics com el Burnley o el Sheffield o amb equips de la Serie A com la Fiorentina

Un any després i amb els blanc-i-blaus amb la necessitat imperiosa de vendre per dur a terme les últimes operacions de mercat, els alemanys s’enduen Roca per un preu tres vegades inferior als 40 milions que demanava l’estiu passat el club espanyolista. Al Bayern, Roca lluirà el dorsal ‘22’.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa