Món Esport
Miguelón, el segon fitxatge de l’Espanyol de Vicente Moreno
  • CA

Miguel Llambrich, ‘Miguelón‘, s’ha convertit en el segon fitxatge de l’Espanyol de cara a la temporada vinent després de l’acord assolit aquest dimarts entre el Vila-real, el club blanc-i-blau i el mateix jugador. El lateral dret amb clara vocació ofensiva i un bon u contra u jugarà a l’equip perico una temporada com a cedit i, després, l’entitat catalana comptarà amb una opció de compra.

El nou jugador de l’Espanyol va debutar a Primera Divisió, curiosament, en un partit a l’RCDE Stadium, el 7 d’octubre de 2018. En la seva primera temporada com a jugador del primer equip del Viña-real també va tenir l’oportunitat de jugar l’Europa League. La passada temporada va jugar cedit a l’Osca, on va participar de manera regular. Va disputar 28 partits oficials i va marcar dos gols.

El nou jugador perico, que ha superat la pertinent revisió mèdica a la Clínica Corachan, viatjarà divendres que ve, un cop superat el protocol sanitari que imposa LaLiga, a Marbella per incorporar-se a l’expedició espanyolista, segons ha informat el club blanc-i-blau. A la seva tornada serà presentat oficialment com a nou jugador perico.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa