Món Esport
Víctor Campuzano, jugador de l’Espanyol, positiu per coronavirus
  • CA

L’Espanyol ha comunicat un nou cas de coronavirus en la seva plantilla. El club blanc-i-blau ha informat que “la prova PCR que va ser practicada aquest dilluns a la tarda al membre de la plantilla que va donar positiu en el test d’antígens matinal ha confirmat el resultat”. Víctor Campuzano ha revelat, a través de les seves xarxes socials, que ell és el futbolista contagiat.

“D’aquesta forma, es manté activat el protocol de LaLiga i del mateix club i, per tant, tant ell com un contacte directe del vestidor hauran de continuar fora de la dinàmica del primer equip”, ha explicat l’Espanyol en el seu comunicat, en què també ha especificat que la resta de la plantilla “han donat negatiu en un nou test d’antígens al qual han estat sotmesos aquest dimarts”.

Per aquest motiu, el club català “ha seguit la dinàmica programada per aquesta setmana” i aquest dimecres durà a terme una altra ronda de PCR, aquesta obligatòria, la que tots els equips han de passar 48 hores abans de jugar un partit. Cal recordar que, el pròxim divendres, els pericos rebran el Girona a l’RCDE Stadium (21.00 hores).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa