Món Esport
Marc Roca renova fins al 2022
  • CA
Marc Roca signa per 6 temporades | RCD Espanyol

 

Marc Roca continuarà vestint de blanc-i-blau les pròximes 6 temporades. El jove talent format al planter del RCD Espanyol ha signat aquest divendres la seva renovació fins al 2022, amb la qual passa a tenir una clàusula de 40 milions d’euros. El jugador ha renovat el seu compromís amb el conjunt periquito en un acte privat acompanyat del conseller delegat, Ramon Robert, i la seva família. Roca continuarà tenint fitxa del filial aquesta temporada i passarà a ser jugador del primer equip a partir de la pròxima.

Marc Roca ha estat el jugador del filial amb qui més ha comptat Quique Sánchez Flores des que l’entrenador va arribar al conjunt blanc-i-blau. Va disputar força minuts durant la pretemporada i ha continuat sent un fixe durant la Lliga –ha jugat 8 dels 9 partits com a titular–, malgrat tenir una gran competència en la seva posició. La seva eclosió no ha passat desapercebuda per al club, que davant d’un hipotètic interès d’altres equips de la Lliga, ha decidit no esperar i blindar-lo com a jugador periquito

 

Aquesta renovació forma part de l’estratègia del club d’apostar pels grans valors sorgits del seu planter, a partir del qual es vol construir l’Espanyol del futur. Està previst que el jugador ofereixi una roda de premsa el pròxim dilluns, 14 de novembre, a les 12 hores, a l’Auditori del RCDE Stadium.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa