Marc Roca, sobre l’interès del Bayern: “Mai em vaig veure fora de l’Espanyol”

El jove futbolista assegura que no li va preocupar la situació i que aquest “serà un gran any” per al club perico

El futur de Marc Roca ha estat un dels més incerts aquest estiu a l’Espanyol. De fet, estava entre els noms del club periquito –junt amb Borja Iglesias i Mario Hermoso– que havien generat més interès d’altres clubs després de la classificació per a la fase prèvia de l’Europa League la temporada passada. Finalment, ha estat l’únic dels tres que s’ha quedat. El futbolista ha assegurat aquest dijous en roda de premsa que no va haver de triar res, que “tenia clar que el meu dia a dia era a l’Espanyol”.

En cap moment em vaig veure fora de l’Espanyol”, ha assegurat el jugador de 22 anys. Sobre els rumors que l’acostaven al Bayern de Munic, el club que més interès va mostrar en fitxar-lo, ha reconegut que “no em preocupava i mai vaig dubtar, són coses alienes a mi i em centro en el present. El meu objectiu és millorar cada dia i no em va desestabilitzar”.

Confiança en l’equip

Els periodistes han preguntat també a Roca per la situació de l’equip després d’haver sumat un punt dels nou primers possibles. Sobre aquest tema el futbolista s’ha mostrat molt segur: “Serà un gran any i farem una gran temporada. Això acaba de començar i amb treball ens en sortirem. Al tècnic el veig tranquil, tots confiem en ell”. A més, ha confessat que “l’aturada de seleccions ens anirà bé per treballar”, així que “no cal alarmar-se”.

Més informació

Nou comentari