Món Esport
Malgrat tot, a les portes d’una semifinal
  • CA
Borja Iglesias, referència blanc-i-blava i un dels principals actius de l’Espanyol per somiar. | EFE

No cada dia es té l’oportunitat de jugar unes semifinals. Orfes d’alegries, amb la penombra del descens cada dia més a prop i amb una dinàmica tan inefectiva com alarmant, l’Espanyol disputarà la tornada dels quarts de final de Copa amb el cap a la Lliga. El caramel, però, és d’allò més suggeridor. I aquesta serà de disjuntiva dels blanc-i-blaus de cara a un duel al Benito Villamarín amb aires de tràmit. Per més inri, el Betis –que aquesta setmana ha conegut que el seu estadi acollirà la final de la competició del K.O- arriba en un gran moment de forma i, a jutjar per les celebracions després del gol de l’empat de Sanabria en el partit d’anada, ja es veuen amb un peu a semifinals.

 

L’eufòria bètica, però, juga a favor de l’Espanyol. Per veure-ho, de fet, només cal remuntar-se a l’any 2015 quan els blanc-i-blaus, que fregaven amb els dits la final de Copa i només havien de rubricar-ho a casa davant l’Athletic Club, van caure amb estrèpit deixant escapar totes les esperances possibles. La història, segons la màxima, sempre es repeteix; i perquè no, aquesta nit l’Espanyol pot trencar el somni bètic accedint a la penúltima ronda de la Copa.

 

La Copa, un paraigua per aguantar el xàfec

 

Tres punts de trenta possibles en Lliga ressonen, i amb força, a Cornellà-El Prat. D’il·lusionar a empipar, l’Espanyol veu com la competició regular se li escapa dels dits mentre que, sorprenentment, la Copa continua erigint-se com una vàlvula d’escapament. Després de vèncer el Cadis amb certs problemes i de passar per sobre del Vila-real, els de Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’ intentaran perllongar la dinàmica en Copa. Quelcom que, de retruc, serviria per a poder afrontar el transcendental duel del diumenge amb cert optimisme.

 

Possible alineació: Roberto; Dídac, Mario Hermoso, Lluís López, Rosales; Marc Roca, Darder, Melendo; Sergio García, Leo Baptistao i Borja Iglesias. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa