Món Esport
Machín: “Més que a puntuar, anem a San Mamés a guanyar”

L’Espanyol té una oportunitat d’or per sortir del descens aquest dimecres a San Mamés. Amb l’única alta de Lluís López i les baixes de Melendo, per problemes estomacals, i Pol Lozano, els blanc-i-blaus es plantaran a Bilbao amb l’únic objectiu de seguir l’immaculat camí lluny de Cornellà i endur-se quelcom positiu de la Catedral. Pablo Machín, conscient de la importància d’un partit que psicològicament pot dir molt del què serà enguany el seu Espanyol, ha volgut insistir en el valor d’un partit que pot treure l’equip del descens: “Per a un equip en descens és important encadenar dues victòries consecutives. Anem a San Mamés a guanyar”.

Tot i això, el tècnic insisteix en què la ratxa de l’Athletic Club, que fa cinc partits que no guanya, perjudica més que afavoreix el seu equip. “La mala ratxa de l’Athletic ens perjudica. Ho veig més com un perill que com una avantatge. Fa cinc setmanes que no guanyen però continuen competint bé. Haurem d’igualar-los, com a mínim, en intensitat”, diu el sorià.

Les declaracions de Machín prèvies a l’Athletic Club – Espanyol:

UN DAVANTER AL MERCAT D’HIVERN

“Estem parlant d’una qüestió a tres mesos vista i poden passar moltes coses d’aquí al marcat d’hivern. El meu mercat són els futbolistes que tinc a dia d’avui i m’he de centrar en ells. Són aquests futbolistes els que ens salvaran de la situació a la que estem. Per la meva part, l’únic que puc fer és centrar-me amb el què tinc”.

GUANYAR, ENTRE CELLA I CELLA

“Per a un equip en descens és important encadenar dues victòries consecutives. Anem a San Mamés a guanyar”.

EL RIVAL, EN HORES BAIXES

“La mala ratxa de l’Athletic ens perjudica. Ho veig més com un perill que com una avantatge. Fa cinc setmanes que no guanyen però continuen competint bé. Haurem d’igualar-los, com a mínim, en intensitat”.

MELENDO, BAIXA

“Ell té moltes ganes, vol entrenar, però el cos li diu que no. El més prudent és que descansi, ja que té problemes estomacals. És únicament per això que no viatja a Bilbao”.

ELS RESULTATS MANEN

“El més important són els resultats, ja firmaria guanyar 2 de cada 3 partits. A partir d’ara hem d’intentar millorar poc a poc. L’actitud de l’equip des de la meva entrada ha estat immillorable i ara ens toca millorar. Sobretot ho hem de fer en l’aspecte ofensiu, on hem d’estar més tranquils”.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa