Pablo Machín ja és història a Cornellà-El Prat. L’entrenador de Sòria ha estat destituït aquest dilluns després de no haver aconseguit capgirar la dinàmica de l’Espanyol, però no ha volgut marxar sense acomiadar-se del club i l’afecció perica mitjançant una carta que ha publicat a les xarxes socials i amb la qual ha volgut desitjar sort al seu exequip.

“Ahir va ser el meu últim partit com a tècnic de l’Espanyol. M’agradaria donar les gràcies als qui han confiat en mi durant aquests mesos. En primer lloc, vull agrair a tota l’afició perica l’estima i el respecte que m’han fet sentir tant a dins com a fora del camp. També vull agrair els ànims i l’ajuda de tots els treballadors i els que formen part del club”, ha explicat un Machín que considera que “acomiadar-se d’un club mai no és fàcil, i menys quan confies en un projecte i centres tots els teus esforços en ell”.

El ja extècnic blanc-i-blau, però, també ha volgut enviar un missatge d’optimisme a l’afició: “Hem de seguir endavant. Heu de seguir endavant. Hi ha temps per aconseguir l’objectiu i els reforços ajudaran”.

El comunicat de Pablo Machín

“Acomiadar-se d’un club mai no és fàcil, i menys quan confies en un projecte i centres tots els teus esforços en ell. Vaig arribar amb la màxima implicació i il·lusió de poder ajudar l’Espanyol i agreixo la disposició de la plantilla i de la resta de treballadors des del primer dia.

Ahir va ser el meu últim partit com a tècnic de l’Espanyol. M’agradaria donar les gràcies als qui han confiat en mi durant aquests mesos. En primer lloc, vull agrair a tota l’afició perica l’estima i el respecte que m’han fet sentir tant a dins com a fora del camp. També vull agrair els ànims i l’ajuda de tots els treballadors i els que formen part del club.

Us puc assegurar que en tot moment he fet el que he considerat millor per a l’equip i per al club. De vegades, però, el futbol no és “bon treball=resultats”. Però hem de seguir endavant. Heu de seguir endavant. Hi ha temps per aconseguir l’objectiu i els reforços ajudaran.

Us desitjo molta sort pericos”Més notícies

L’Espanyol acomiada Pablo Machín

Notícia: L’Espanyol acomiada Pablo Machín
Comparteix
El club blanc-i-blau anuncia la destitució del tècnic de Sòria, que ha fracassat en el seu intent de ressuscitar un equip perico que cada vegada és més a prop de l'abisme
Notícia: L’Espanyol acomiada Pablo Machín - Mobile

El trident del Barça només ha marcat tres gols menys que tot el Madrid

Notícia: El trident del Barça només ha marcat tres gols menys que tot el Madrid
Comparteix
Messi, Suárez i Griezmann han celebrat pràcticament les mateixes dianes que tota la plantilla merengue a la Lliga
Notícia: El trident del Barça només ha marcat tres gols menys que tot el Madrid - Mobile

Nou comentari

Comparteix