Món Esport
La Lliga modifica els horaris dels primers partits de l’Espanyol i el Girona
  • CA

LaLiga ha anunciat, aquest divendres, diversos canvis en els horaris de la primera jornada de la Primera i la Segona Divisió que es disputarà després de l’aturada forçada pel coronavirus. Els partits de l’Espanyol i el Girona s’han vist afectats per les modificacions de la patronal, justificades amb les previsions d’altes temperatures en alguns indrets d’Espanya.

D’una banda, l’Espanyol-Alabès i l’Athletic Club-Atlètic de Madrid, corresponents a la jornada 28 de la Lliga Santander, es disputaran a les 14.00 hores –i no a les 13.00 hores com estava inicialment previst– del dissabte 13 de juny i el diumenge 14 de juny, respectivament. El canvi, per tant, serà pràcticament insignificant, ja que els compromisos senzillament s’avançaran una hora.

De l’altra, a la Lliga SmartBank, i també amb motiu de les previsions de temperatura, el Las Palmas-Girona del dissabte 13 de juny s’avançarà a les 19.30 hores. En principi, el CSD ja va deixar ben clar que es disputarà a porta tancada malgrat la voluntat del club canari d’obrir les portes als seus afeccionats. L’horari en què estava previst l’enfrontament dels de Pep Lluís Martí –les 21.30 hores– l’ocuparà el Saragossa-Alcorcón.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa