Món Esport
La incògnita de la porteria a l’Espanyol
  • CA

Fa unes setmanes, tot feia indicar que Roberto Jiménez marxaria de l’Espanyol, que té la porteria ben coberta amb Diego López. Ara com ara, la sortida de l’ex porter del Màlaga ja no està tan clara. Ha tornat amb “il·lusions renovades” i amb ganes de lluitar per la titularitat. Segons es desprèn de les seves paraules, Roberto veu amb bons ulls la possibilitat de quedar-se al club català, conscient que amb Rubi el projecte comença de zero, sense fílies ni fòbies. El principal inconvenient en relació a la seva continuïtat és el seu sou, superior als dos milions d’euros per temporada.

“Vull estar aquí”

 

“Em queda un any de contracte. Vull estar aquí, competir i jugar. M’agradaria estar-hi molt temps”, va declarar la setmana passada Roberto, que ha tornat a l’Espanyol després d’un any de cessió al Màlaga, on s’hauria quedat si l’equip de la Costa del Sol no hagués descendit a Segona Divisió. El futbolista de Fuenlabrada, primer fitxatge de la era Quique Sánchez Flores, va marxar del club català per desavinences amb el tècnic madrileny, que el va relegar a la banqueta per donar la titularitat a Diego López, el porter que va arribar per sorpresa l’últim dia de mercat de l’estiu de 2016 després que Roberto encaixés 8 gols en els dos primers partits d’aquella Lliga. Des de llavors, l’ex sentinella de l’Olympiacos només participà en quatre enfrontaments més amb la samarreta blanc-i-blava abans de fer les maletes cap a Andalusia.

 

7 milions d’euros sota pals

 

L’Espanyol té intenció de rebaixar la massa salarial -el director general corporatiu Roger Guasch ho ha repetit diverses vegades- i bona part de les decisions que ha pres durant els últims mesos, com les sortides de Javi Fuego i Jurado, van en aquesta direcció. És per això que la venda de Roberto, el jugador que té més mercat dels que van marxar cedits la temporada passada, era previsible atenent que el club ja té un porter de garanties que, a més a més, és el futbolista que més cobra de la plantilla. Entre Diego López i Roberto, l’Espanyol té compromesos més de 7 milions d’euros de la seva massa salarial, però, així i tot, l’entitat no vol malvendre el sentinella de Fuenlabrada, pel qual va pagar 3 milions d’euros fa dos anys.

Segons Tiempo de Espanyol, el Fulham anglès estaria disposat a pagar el que demana el club blanc-i-blau per Roberto, que haurà de decidir que vol fer. En cas que marxi, l’Espanyol fitxarà un altre porter que competeixi amb Diego López. Caldrà veure si l’ex jugador del Màlaga accepta la proposta de la Premier League i, en cas que es quedi a l’equip català, per qui aposta Rubi, que podria reviure un dilema sota pals, decidir entre dos porters de gran nivell, com el que va afrontar Quique Sánchez Flores a principis d’any.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa