Món Esport
L’Espanyol tremola: la Premier tempta Borja Iglesias
  • CA
Borja Iglesias celebra el seu gol contra el Leganés. | RCD ESPANYOL

El gol va molt buscat a Europa. Els clubs de l’elit futbolística busquen constantment davanters que puguin assegurar efectivitat i el nom Borja Iglesias, que aquesta temporada ja ha celebrat nou dianes, ha aparegut en les agendes d’aquests. Segons La Vanguardia, l’agent del jugador gallec ha reconegut que un equip de la zona mitjana de la Premier League li ha ofert un salari quatre vegades superior al que cobra com a perico.

 

El periodista de RAC1 Edu de Batlle ha afegit a les informacions del diari barceloní que aquest equip anglès és l’Everton i ha assegurat que Borja Iglesias ha decidit quedar-se, com a mínim, fins a final de temporada. Tots plegats coincideixen en la versió de l’Espanyol: no contempla desprendre’s del seu jugador més important i tots els conjunts que se’l vulguin emportar hauran d’abonar la seva clàusula de 28 milions d’euros.

 

Rubi, per la seva banda, ja va deixar les coses clares a la junta directiva en la roda de premsa prèvia a la visita a la Reial Societat: “Si en aquest mercat marxa algú de referència, ha de venir algú altre per substituir-lo. Ho sabem tots en aquest club”. D’altra banda, l’entrenador perico també va assegurar que no estava preocupat al respecte ja que “sé que hi ha jugadors que hem vist poc i que poden fer un gran paper en cas de necessitat”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa