Món Esport
L’Espanyol tanca el mercat a contrarellotge: arriben Ferreyra i Semedo
  • CA
Facundo Ferreyra, durant un partit amb el Benfica. | SL BENFICA

L’Espanyol s’ha sabut moure bé a les últimes hores de marcat i ha tancat dos fitxatges d’una tacada. A contrarellotge i amb marge salarial pel traspàs de Leo Baptistao al futbol xinès, la direcció esportiva blanc-i-blava ha fet oficials les arribades de Facu ‘Chucky’ Ferreyra i d’Alfa Semedo, tots dos procedents del Benfica. El primer, davanter de 27 anys i antic anhel perico, arriba cedit per una temporada i mitja; mentre que el segon, migcentre de gran projecció i de 21 anys, arribarà cedit fins a final de temporada per a mirar d’apuntalar el dèbil mig del camp blanc-i-blau.

 

Fins a darrera hora l’Espanyol també ha estat sospirant per l’arribada de l’ex de Reus i Llagostera, Sergio León. Tot i això, el punta sevillà, botxí dels pericos en Copa, es quedarà finalment al Betis fins a final de temporada. Els blanc-i-blaus, doncs, tanquen la finestra d’hivern amb tres incorporacions, les de Wu Lei, Facu ‘Chucky’ Ferreya i Alfa Semedo; i amb dues baixes, les de Leo Baptistao i Pipa.

 

 

 

Ferreya, una antic anhel

 

L’Espanyol, de fet, ja va presentar una oferta en ferm pel futbolista l’any 2018. Segons AS, el davanter argentí va declinar fitxar per l’Espanyol a finals del mes de juliol de l’any passat, decantant-se pel Benfica. Les tornes, però, han canviat i l’escassa participació que ha tingut el punta amb els lisboetes ha fet que, finalment, veiés amb bons ulls l’opció d’arribar a Cornellà-El Prat. Les prestacions del futbolista són elevades, així com el seu salari. L’argentí tindrà una fitxa de 2,2 milions d’euros anuals i l’opció de compra, segons Mundo Deportivo, ascendiria a 8 milions d’euros.

 

Semedo, una alternativa necessària

Alfa Semedo, durant un partit amb el Benfica. | SL BENFICA

El cas de Semedo és força diferent. El jove migcampista portuguès arribarà cedit fins a final de curs i sense opció de compra, ja que el Benfica continua comptant amb el futbolista de cara al futur. Aquest any, de fet, el mig havia arribat a disputar 16 partits amb els de Da luz.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa