Món Esport
L’Espanyol presenta les noves samarretes
  • CA

 

L’Espanyol ha presentat aquest dimarts les tres samarretes per la temporada 2018-19. L’escenari escollit ha estat l’emblemàtic Palau de la Música, on tres jugadors com Sergi Darder, Javi López i Víctor Sánchez han actuat de models per un dia en un acte senzill, però carregat de simbolisme i de personalitats conegudes de l’espanyolisme. 

 

L’Espanyol i Kelme, marca fabricant per a les properes quatre temporades, han optat per tres models que recuperen alguns elements clàssics i amb gran acollida en la massa social perica. La primera manté els colors blanc-i-blaus amb franges amples, mentre que la segona aposta pel color vermell. A la tercera predomina el color groc amb una franja blanc-i-blava a la part central. Tres models que recuperen formes i colors prèviament utilitzats, però que alhora incorporen trets moderns. 

El vicepresident del l’Espanyol, Carlos García Pont, i el conseller delegat de Kelme, Carlos García Cobaleda, han estat els encarregats de dirigir-se als assistents. García Pont ha començat recordant que els terrenys en els quals s’erigeix el Palau de la Música pertanyien a la il·lustre família perica De la Riba. “Aquest aspecte li dóna encara més sentiment”, ha dit. “Aquesta és la unió de dues marques per construir il·lusió. Estem entusiasmats amb aquesta col·laboració. Amb aquestes samarretes hem tornat a l’arrel, amb la idea de recobrar aquest sentiment espanyolista que ens ha portat fins aquí”.

 

Cobaleda, ha agraït la confiança mostrada pel RCD Espanyol i ha subratllat que es tracta d’una aposta “estratègica”. “L’expansió de Kelme”, comentava García Cobaleda, “passava per ser una marca important en la millor lliga del món. L’Espanyol és el candidat ideal en aquesta travessia per la seva història, perquè ha competit amb els millors i, gairebé sempre, a Primera. Mai havíem tingut el plaer de patrocinar a un equip tan important. Kelme compta amb quatre equips i l’Espanyol és la punta de llança”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa