Món Esport
L’Espanyol no tira la tovallola (1-0)
  • CA

 

L’Espanyol n’ha tingut prou amb un solitari gol de Pablo Piatti per sumar els 3 punts contra l’Alabès i continuar viu en la lluita per Europa la pròxima temporada, una lluita que es va complicar molt dimecres amb la derrota a San Mamès. L’Espanyol ha treballat molt bé defensivament i ha donat molt poques opcions al conjunt basc d’arribar a la porteria contrària. Més efectiu que el seu adversari, en una de les poques arribades clares que ha tingut ha fet el gol.

 

L’Alabès ha estat qui ha començat dominant el partit, però a mesura que passaven els minuts els periquitos han anat fent-se amb el control de la pilota. Gerard Moreno ha estat qui primer ho ha provat amb un xut creuat que aturat Pacheco. També Aarón, amb un xut llunyà des de la frontal que ha marxat alt, i Piatti, amb una rematada de cap desviada. Al minut 36 l’Alabès ha tingut la seva única bona ocasió, una volea de Camarasa que ha sortit alt.

Torna Baptisto i marca Piatti

 

La gran notícia de l’enfrontament d’aquest dissabte, al marge de la victòria, ha estat el retorn de Leo Baptistao després de 4 mesos lesionat. El brasiler ha disposat de dues bones ocasions per marcar, una només saltar al camp, i l’altre en un contraatac en què el seu xut l’ha aturat Pacheco. El gol de Piatti ha arribat al minut 55 en la sortida d’una falta llençada per Víctor Sánchez. L’intent de rematada de David López, que no arriba a enganxar la pilota, ha acabat sent una assistència a Piatti perquè aquest afusellés Pacheco.

 

L’Alabès s’ha intentat refer del gol a partir de l’equador del segon temps i l’Espanyol s’ha limitat a defensar sense gaires problemes i a llençar contres. La victòria permet als de Quique Sánchez Flores situar-se a 3 punts del setè classificat –una Reial Societat que encara ha de jugar contra l’Sporting– i a 4 de l’Athletic, que ha perdut amb el Villareal aquest divendres.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa