L’Espanyol marca distàncies amb Vox després que reculli 500 firmes al seu estadi

La formació política ultradretana va aconseguir més de 500 signatures a l'RCDE Stadium durant el partit contra el Sevilla i el club blanc-i-blau ha demanat que no se'l vinculi amb aquesta

Vox va recollir signatures davant del camp de l'Espanyol.

Vox va recollir signatures davant del camp de l’Espanyol. | Vox

El passat diumenge, amb motiu del partit entre l’Espanyol i el Sevilla, Vox va instal·lar una carpa a fora de l’RCDE Stadium amb l’objectiu de recollir firmes. La formació política ultradretana va aconseguir més de 500 signatures i Antonio Amador, vicepresident i membre del consell executiu del partit a Barcelona, ho va celebrar amb una piulada.

 

 

L’entitat blanc-i-blava, que sempre “ha destacat per promoure els valors de l’esport”, no s’ha quedat de braços plegats i ha demanat a Vox que no es vinculi amb ella. “Des de l’Espanyol de Barcelona volem rebutjar contundentment la vinculació i utilització de la nostra imatge per part de la seva formació política. L’entitat ha destacat sempre per promoure els valors de l’esport. Per respecte al club, i a la seva història, preguem a totes les formacions polítiques que s’abstinguin d’utilitzar el nom i la imatge de l’entitat per interessos partidistes“, ha piulat el club a Twitter.

 

 

L’Espanyol, que sempre ha defensat la seva neutralitat política, també ha criticat a Antonio Amador a través del seu portaveu i director de comunicació, Agustí Rodríguez, que hagi escrit el nom del club amb la seva antiga denominació, amb ‘Ñ’. “Ens dediquem al futbol i a promoure els valors de l’esport, i volem que segueixi sent així“, ha publicat el també portaveu del club català.

Nou comentari