L’Espanyol ha anunciat que tindrà dues acadèmies a la Xina. L’entitat blanc-i-blava ha arribat a dos acords profitosos que li permetran tenir dos centres formatius al gegant asiàtic. El primer, amb Hunan RuiDong Sport, que serà l’única i exclusiva col·laboradora de l’entitat a Hunan, província meridional de destacada importància al país asiàtic.

 

Rui Dong Sport és una entitat amb dilatada experiència en el desenvolupament del futbol base a la Xina i a l’educació acadèmica dels jugadors. Disposa d’un gran equip logístic i operatiu i de suport sòlid del govern. A més a més, col·labora amb 30 escoles que compten amb més de 3.000 alumnes.

 

L’RCDE Academy Hunan s’inaugurarà els propers mesos. El club mostra la seva plena satisfacció per l’obertura del primer centre de formació en un territori tan estratègic i important a nivell de posicionament per a l’entitat com és la Xina. 

 

La segona acadèmia serà a la província de Yunnan, al sud-oest del país. Serà l’onzè centre de formació blanc-i-blau. Aquest divendres, a l’RCDE Stadium, Roger Guasch, director general corporatiu de l’entitat i Weimei Ye Zhan, responsable de l’RCDE Academy Yunnan i de l’RCDE Academy HLK, han signat un acord per als pròxims cinc anys, que començarà a funcionar a partir del setembre.

 

D’aquesta manera, a nivell estratègic, el club es posicionarà en dos importants punts de la geografia xinesa, ampliant així la marca al territori asiàtic. La institució segueix fermament per expandir el reconegut know-how del futbol base perico per tots els punts del globus terraqüi.El RCD Espanyol ja disposa d’acadèmies a Ajman, Bagdad, Alger, Blida, Barcelona, Saitama, Los Angeles, Miami, Nova Jersey, Hunan i Yunnan.Nou comentari