Món Esport
L’Espanyol guanya la Supercopa de Catalunya (0-1)
  • CA
Alheña i Melendo en un a acció del partit | EFE

Un gol de Caicedo i els detalls de qualitat d’un magnífic Marc Roca han decidit la Supercopa de Catalunya (0-1) a favor de l’Espanyol, que no ha dominat la pilota però no ha patit en cap moment davant un Barça inofensiu i gairebé inoperant a la davantera, amb Alcácer com a referència, incapaç de fer un gol amb la samarreta blaugrana. 

  

 

 

El Barça ha dominat el partit amb possessió innòcua, incapaç d’apropar-se a la porteria de Roberto. Ni Alcácer, ni Arda, ni Denis ni André Gomes (homes destacats del conjunt blaugrana) han marcat les diferències com ho ha fet Caicedo, que ha aprofitat una badada en cadena de Jérémy Mathieu i Jordi Masip per fer el 0-1 i respondre sobre el camp a Quique Sánchez Flores.
 

No li ha fet falta gaire més a l’Espanyol contra un Barça relaxat i farcit de jugadors del Barça B (Marlon, Nili, Moi, Carbonell, i Aleñá d’inici; Martínez, Palencia, Sarsanedas, Mujica i Alfaro a la segona), que ha mogut la pilota sense xutar a porteria, dominant el joc sense cap mena d’activitat a la davantera.

 

 

Alcácer juga posseït pel fantasma del gol no anotat, corrent d’un cantó a l’altre, sense sentit i amb cara de desesperació. Necessita marcar aviat però tampoc ho ha fet al Nou Estadi, enviant una centrada lateral d’Aleñá fora, fregant el pal. Té un problema de fàcil i difícil solució alhora, fer el primer gol com a blaugrana.

 

Polèmica per la convocatòria de Luis Enrique
 

Va emprenyar la llista de Luis Enrique a la Federació, ja que incomplia les normes preestablertes. Aliè a qualsevol retret, el tècnic asturià ha deixat els grans cracks de l’equip a casa, qüestió que no ha enutjat l’afició. Tot passejant per la rodalia de l’estadi, els aficionats que hi accedien es mostraven comprensius: “tenen moltes competicions, és normal que no vinguin” deia un. “Quan vam comprar l’entrada ja imaginàvem que no vindrien”, explicava una altra.
 

Tot i l’absència dels grans jugadors, el públic ha gaudit d’una jornada festiva. Fins a 12.810 espectadors s’han apropat fins a l’estadi del Nàstic i han passat una bona estona de futbol, fent l’onada i animant el seu equip, clamant pel joc net i per un futur més atractiu de la competició.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa