L’Espanyol ha anunciat el fitxatge del davanter Borja Iglesias Quinta (Santiago de Compostela -Coruña-, 17-01-1993), que arriba per ocupar la vacant deixada per Gerard Moreno. El club blanc-i-blau abonarà deu milions d’euros per l’atacant gallec, que signarà per quatre temporades i tindrà una clàusula de rescissió de 28 milions d’euros. És la incorporació més cara de la història del club espanyolista. 

 

La gran temporada de Borja Iglesias amb el Saragossa, on va jugar cedit la temporada passada, ha despertat l’interès de molts clubs de Primera Divisió i d’altres lligues destacades. Borja es caracteritza per ser un gran golejador. El futbolista ha optat per la proposta de l’Espanyol malgrat les importants ofertes que ha rebut.

Borja, que va arribar a debutar a Primera Divisió la temporada 2014-2015 davant el Sevilla, va aconseguir 23 gols en els 43 partits oficials que va disputar la passada campanya. Amb el filial del Celta va anotar 73 gols en 144 partits de lliga. Un davanter jove amb una enorme projecció que se suma a Sergio García, Leo Baptistao i Álvaro Vázquez.

 

Borja haurà de superar la pertinent revisió mèdica per fer efectiu i oficial el seu fitxatge que es durà a terme aquest dimarts a la Clínica Corachán de Barcelona. En el cas de superar positivament les proves mèdiques, el jugador serà presentat dimecres al RCDE Stadium, a les 12h. Els aficionats podran accedir a l’estadi per la porta 21 per donar la benvinguda al nou jugador.Més notícies

Nou comentari