Món Esport
L’Espanyol busca alçar el vol a Las Palmas
  • CA

 

La darrera visita de l’Espanyol a Las Palmas no porta bons records per a l’aficionat periquito. Ans el contrari, un dolorós 4-0 contra un equip que ja estava salvat en la penúltima jornada complicava la permanència als catalans fins a l’últim partit de lliga.

L’Espanyol, que després d’un inici de lliga més aviat discret busca encadenar com a mínim dues victòries que el permetin enlairar-se a la classificació, ha viatjat a Las Palmas amb l’únic objectiu d’endur-se els tres punts. Quique Sánchez Flores s’ha emportat a tots els seus jugadors, a excepció de Felipe Caicedo, que es va lesionar jugant un partit amb la selecció d’Ecuador contra Xile, i de Víctor Álvarez i Álvaro Vázquez, per decisió tècnica.

 

El tècnic podrà tornar a disposar de Baptistao, que torna a la convocatòria després de la seva absència contra el Vila-real per lesió, i de Pablo Piatti, que es va lesionar contra el Reial Madrid en la quarta jornada de lliga, i que va ser una de les millors notícies en l’inici del campionat pel que fa a la seva aportació ofensiva. També han viatjat a Gran Canaria Hernán Pérez i Demichelis, dos jugadors que s’hi han desplaçat directament a conseqüència dels seus compromisos internacionals.

El rival

 

Las Palmas ha començat la lliga de manera fulgurant, arribant-se a posar líder en la segona jornada després de golejar al València (2-4) i al Granada (5-1) en els dos primers partits. L’equip s’ha mostrat especialment sòlid a casa, on ha aconseguit dues victòries contra Granada i Màlaga (1-0), i un empat de molt de mèrit contra el Reial Madrid (2-2).

 

Quique Sánchez Flores avisa de la perillositat del rival: “És un equip que està creixent molt des de fa un temps. És un equip tècnicament molt bo, ràpid, veloç, que té bons registres i que defensa molt bé”. A més, ha afegit que caldrà plantejar molt bé el partit per aturar-los ofensivament: “Ells se senten més còmodes jugant a camp contrari i nosaltres haurem de plantejar el partit jugant-lo en una zona on no hàgem de prendre riscos”.

 

Volen els 3 punts

 

Malgrat la dificultat del partit, l’entrenador dels periquitos ha afirmat que l’equip només pensa en guanyar, i que l’empat no entra dins els pronòstics: “Nosaltres només plantegem els partits per guanyar els 3 punts. La sensació que tinc és que serà un partit molt complicat contra un equip que té molts registres. Però nosaltres tenim les nostres opcions i les farem jugar”, apunta el tècnic.

 

L’Espanyol no ha començat bé el campionat, havent sumat 6 punts de 21 possibles, però l’entrenador reitera que l’equip està en fase de construcció, i que el resultat a Las Palmas no ha de condicionar el futur de l’equip: “És inútil pensar en aconseguir els objectius en la setena jornada. L’important és ser capaços d’observar el camí i saber on volem arribar. Som un projecte que s’està iniciant i que s’ha format per consolidar-se i quedar-se. Això portarà un temps i no dependrà de guanyar, empatar o perdre a Las Palmas”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa