L’Espanyol arrenca tres punts de la Rosaleda (0-1)
Gerard Moreno celebra la victòria al camp del Màlaga | EFE

L’Espanyol ha sortit a Màlaga disposat a tocar la pilota i a tenir paciència per disposar del control del partit, una proposta que s’ha vist dificulada per la pressió i la intensitat del seu rival. El Màlaga ha posat en problemes la defensa perica en els primers deu minuts d’enfrontament on, amb dues clares oportunitats, ha pogut avançar-se al marcador.

Entre Diego López i Diego Reyes, amb bones intervencions, l’Espanyol ha evitat que els malaguenys lideressin el resultat. Tot i el mal inici periquito i la bona predisposició dels locals, el futbol ha tornat a demostrar que no hi entén de justícia: golàs de Pablo Piatti en la primera ocasió. Un xut llunyà, enverinat, que ha fet reaccionar tard Kameni.

El gol de l’Espanyol ha trencat la dinàmica dels primers minuts i ha frenat l’ímpetu d’un Màlaga que ha deixat de buscar la porteria de Diego López. Amb control i pausa, els catalans han adormit el partit i, fins i tot, han disposat de més arribades a l’àrea que el seu rival, molt més necessitat de punts.

L’espanyol s’ha defensat amb tot a la segona meitat, evitant la igualada del Màlaga. El conjunt del Gato Romero ho ha intentat de totes les maneres i ha collat la porteria de Diego López sense parar. El porter gallec de l’Espanyol ha salvat un cop més als pericos però el paper de la defensa espanyolista ha estat providencial, evitant rematades clares dels malaguenys.

Un clar exemple del que ha estat la segona part és l’estadísitca en còrners: 17-2 pels locals. Al darrer minut Diego López ha evitat un gol del Màlaga, desviant amb el genoll una rematada a plaer del conjunt andalús. El Màlaga ha merescut guanyar però l’Espanyol s’emporta tres punts d’or de la Rosaleda.