Joan Capdevila torna a l’Espanyol

L'exjugador perico tornà a Cornellà-El Prat per ser el nou responsable de les relacions institucionals de l'entitat blanc-i-blava

Novetats a Cornellà-El Prat. L’Espanyol ha anunciat aquest dilluns que Joan Capdevila, format al futbol formatiu blanc-i-blau i campió del món amb la selecció espanyola, torna a l’RCDE Stadium per ser el nou responsable de les relacions institucionals de l’entitat perica dins del departament de Comunicació i Relacions Institucionals liderat per Agustín Rodríguez.

Capdevila serà el principal representant de l’entitat en tots els àmbits esportius i assumirà la funció de principal portaveu esportiu del club. Així mateix, assumirà un paper determinant en la representació social del club en els actes que es consideri necessari”, ha informat l’Espanyol mitjançant un comunicat que ha difós a través dels seus canals de comunicació oficials.

Aquest nou pas en la professionalització de l’Espanyol permet al club blanc-i-blau “seguir creixent” en “apostar per sumar al seu projecte a persones compromeses amb el club i amb experiència”. Joan Capdevila serà una aposta que permetrà consolidar la presència i representació perica a tots els àmbits nacionals i internacionals i tant institucionals com esportius.

Més informació

Nou comentari