Gallego: “Volem que la gent s’il·lusioni i s’enganxi amb el nostre joc”

El tècnic blanc-i-blau assegura que davant la Reial Societat escollirà un “onze que doni guerra” per jugar de tu a tu a un dels equips “més en forma de la categoria”

David Gallego és el primer que sap que a l’Espanyol li esperen setmanes d’allò més complicades. Per això mateix, començar a encadenar victòries és gairebé una obligació per a un equip que enguany viu a cavall de Lliga i Europa League. Davant la Reial Societat, un dels equips més en forma de Primera i que arriben pletòrics després d’imposar-se a l’Atlètic de Madrid, els de David Gallego hauran de donar la seva millor versió per sumar el primer triomf a casa. “La nostra idea és intentar créixer i ser millor cada setmana. Busquem igualar el nivell mostrat en la segona meitat davant el Ferencváros. No guanyar? És clar que frustra. Volem que la gent s’il·lusioni i el què em va agradar l’altre dia és que l’equip va enganxar l’afició”, ha explicat el tècnic de Súria, preguntat pel moment emocional de l’equip.

Anhels a banda, l’entrenador de l’Espanyol ha volgut aclarir que el partit davant la Reial no serà gens fàcil, ja que segons ell el quadre ‘txuri-urdin’ arriba en un “estat anímic boníssim i és un dels equips que més en forma estan ara mateix”. “És un dels equips que més m’agrada, té molta possessió, és intens… Inicien molt bé, s’estructuren bé i després en zona atacant tenen jugadors molt determinants i ràpids. Crec que són un equipàs i estan en un bon moment; o estem molt junts i concentrats o patirem”, ha sentenciat el tècnic blanc-i-blau.

Les declaracions de Gallego prèvies a l’Espanyol-Reial Societat:

EL MOMENT DE L’EQUIP

“Estem bé. Tenim plantilla per fer un onze que estigui al 100%, sabent que arribem després de jugar un partit el passat dijous. Estic convençut, però, que l’alineació que escollim donarà molta guerra”.

EL CAMÍ A SEGUIR

“Som autocrítics amb la primera part del Ferencváros però volem donar-li continuïtat a la imatge que vam mostrar durant la segona meitat. Esperem començar bé demà i seguir en la línia mostrada”

DAVID LÓPEZ I PIATTI, GAIREBÉ A PUNT

“Una cosa és l’alta mèdica i una altra és la competitiva. David López i Piatti estan molt a prop, quan veiem que estiguin bé entraran amb nosaltres. S’estan adaptant bé al què busquem”.

LA PERILLOSITAT DE LA REIAL

“La Reial arriba en un estat anímic boníssim i crec que és un dels equips que més en forma estan ara mateix. És un dels equips que més m’agrada, té molta possessió, és intens… Inicien  molt bé, s’estructuren bé i després en zona atacant tenen jugadors molt determinants i ràpids. Crec que són un equipàs i estan en un bon moment; o estem molt junts i concentrats o patirem”.

Més informació

Nou comentari