Gallego, sobre el debut europeu: “Arribem en el millor moment emocional”

“El dia és molt especial, l'Espanyol fa 12 anys que no competeix a Europa" ha explicat el tècnic blanc-i-blau sobre l'estrena en Europa League davant el Ferencváros

David Gallego és conscient de la importància del debut europeu davant el Ferencváros. La victòria del passat diumenge davant l’Eibar, a més, dona ales a un equip que molts ja començaven a donar per mort a principis de setembre. Per això mateix, David Gallego no s’ha mossegat la llengua a l’hora de reconèixer: “El dia és molt especial. L’Espanyol fa 12 anys que no competeix a Europa i per tant és un dia assenyalat per tots els pericos. Arribem, a més, amb molt bones sensacions i en el millor moment emocional”.

Gallego, que ha reconegut que “a l’equip li ha vingut molt bé el triomf a Ipurua”, també ha volgut explicar: “Ara el que ens queda és fer un pas endavant pel què fa al joc ofensiu. Estem en aquesta fase, ara toca millorar aquest aspecte”. D’altra banda i sobre la multiplicitat de cares que ha d’ensenyar l’Espanyol aquest curs en competir a Europa i a la Lliga, Gallego ha explicat que la intenció és la de “crear un equip que pugui competir l’altre dia a Ipurua i un altre que pugui competir davant el Ferencváros”.

Finalment, el tècnic de Súria ha tancat la roda de premsa prèvia a l’estrena en Europa League dient: “Sóc molt ambiciós i sempre crec que podem estar millor. Sé que és un procés natural de l’equip, per tot el què ha passat des del primer dia. No és cap justificació, però ara l’equip arriba molt bé, en un moment òptim”.

Més informació

Nou comentari