Gallego: “És molt aviat per mirar la classificació”

El tècnic blanc-i-blau avisa que davant el Celta el seu equip haurà de ser “valent” i diu que no pot pensar en ultimàtums perquè “és quelcom que no depèn de mi”

David Gallego transpira espanyolisme. El no rendir-se, per tant, és també una de les màximes del seu ADN. En una situació complicadíssima i amb només dues bales a la recambra (el duel de demà a Balaidos i el de diumenge davant el Valladolid), el tècnic de Súria assegura que no pot pensar en ultimàtums perquè “és quelcom que no depèn de mi”. “Jo en el món del futbol m’ho espero tot. He estat jugador moltíssims anys i sé com funciona. No em sorprèn res, ho porto amb naturalitat i només em puc dedicar a tot allò que depengui de mi”, ha comentat David Gallego en ser preguntat per la seva delicada situació al capdavant de l’equip.

Gallego, que ha reconegut també que “és molt aviat per mirar la classificació”, també ha volgut fer èmfasi la reunió de dilluns passat amb el vestidor. “La reunió va servir per crear una energia positiva. És una part més de l’entrenament i va servir per expressar sentiments, fer autocrítica i empatizar amb l’afició. Després de la xerrada vam fer el millor entrenament possible”, ha dit.

Finalment, preguntat per l’equip que es veurà a Vigo, Gallego ha dit: “Segur que veurem un equip molt valent. Estem en un club valent i ara hem de recollir aquest esperit. Si som valents tindrem moltes possibilitats d’aconseguir els tres punts”.

Les declaracions de Gallego prèvies al Celta-Espanyol:

INVICTES LLUNY DE CORNELLÀ-EL PRAT

“Fora de casa hem estat més sòlids i a casa, tot i que hem fet millor futbol, hem estat menys intensos. És un partit més per intentar créixer i sumar els tres punts que se’ns van escapar l’últim dia”

LA NECESSITAT DE GUANYAR

“Guanyar sempre és positiu. Som un equip ambiciós i jo sóc ambiciós. És normal que en poques jornades podem estar a baix… Hem de veure que l’equip és capaç, perquè per fases ja s’ha demostrat. És molt aviat per mirar la classificació, però sí que és cert que hem d’estar més a sobre de l’equip”

REUNIÓ INTERSETMANAL

“La reunió va servir per crear una energia positiva. És una part més de l’entrenament i va servir per expressar sentiments, fer autocrítica i empatizar amb l’afició. Després de la xerrada vam fer el millor entrenament possible”

LA SITUACIÓ PERSONAL DE GALLEGO

“Estic feliç i il·lusionat, però com és lògic estic preocupat per trobar la millor versió de l’equip. No estic content perquè no veiem l’equip al nivell que crec que ha de rendir. Ho porto tot amb naturalitat i només em puc focalitzar amb tot allò que depèn de mi”

Més informació

Nou comentari