Gallego s’acomiada de l’Espanyol amb una carta emotiva

L'exentrenador perico se sincera en un text publicat a la pàgina web del club blanc-i-blau i difós a través de les seves xarxes socials

David Gallego ja és passat a Cornellà-El Prat. L’exentrenador de l’Espanyol va ser destituït el passat dilluns i rellevat al càrrec per Pablo Machín i, malgrat que no va oferir una roda de premsa de comiat, sí que ha volgut escriure una carta que el club blanc-i-blau s’ha encarregat de publicar a la seva pàgina web i difondre a través de les xarxes socials.

En el text, Gallego s’ha recordat de tothom qui l’ha ajudat en la seva etapa a l’Espanyol, des de l’equip juvenil fins al primer equip. També de Chen Yansheng, de totes les direccions esportives que han confiat en la seva figura i dels futbolistes que han entrenat i jugat partits sota la seva direcció. Com no podria ser d’una altra forma, la carta finalitza amb un missatge dirigit als pericos: “Sou l’ànima del club i sempre respectaré la vostra opinió, no deixeu de donar-li suport mai“.

La carta de comiat de David Gallego

Hola, Pericos: 

Com sabeu dilluns passat vaig tancar una etapa al nostre Club. Des que vaig tenir el privilegi de pertànyer a l’estructura de tècnics ha estat un honor poder defensar aquest escut. Ho he fet donant el màxim esforç i dedicació tant en la meva etapa al Juvenil, el filial i les etapes en el primer equip.

La gent que tinc propera sap els sacrificis que aquesta professió tan bonica, però també tan exigent, requereix. És per això que vull agrair-los a tots ells el suport rebut. En primer lloc i, especialment, a la meva família, també als diferents cossos tècnics amb els quals he treballat, al president, Chen Yansheng, i a les diverses direccions esportives que van confiar en mi, a tota la gent del club que treballa en el dia a dia a la qual molts aficionats no coneixen però que tenen un valor molt important. Per descomptat, a tots els jugadors que he pogut entrenar. M’emporto el vostre afecte i el vostre respecte. És el que m’heu demostrat en el dia a dia. Espero haver pogut ajudar el vostre creixement professional i crec que ha estat així en molts casos. Em sento molt orgullós de veure a tants jugadors que van passar per les meves plantilles i que ara són professionals amb un brillant futur. Seguiu treballant, no deixeu mai de creure en vosaltres i de defensar aquest escut amb orgull.

Gràcies a l’afició pel vostre suport en tots aquests anys. Sou l’ànima del club i sempre respectaré la vostra opinió, no deixeu de donar-li suport mai.

Gràcies, Espanyol! 

David Gallego

Més informació

Nou comentari