Món Esport
Esteban Granero ja és jugador de l’Espanyol
  • CA

 

El RCD Espanyol ha anunciat el fitxatge d’Esteban Granero, migcampista que arriba procedent de la Reial Societat, equip amb el que ha jugat les darreres quatre temporades. Granero arriba amb la carta de llibertat i ha signat per tres temporades amb opció a ampliar el contracte una temporada més en funció dels objectius esportius.

 

El jugador madrileny, format a les categories inferiors del Reial Madrid, ha passat aquest divendres al matí el pertinent reconeixement mèdic i s’incorporarà la setmana que ve als entrenaments del primer equip. Granero té 30 anys i ha jugat a la Lliga Espanyola (a Reial Madrid en dues etapes, Getafe i Reial Societat) i a la Premier League (al Queens Park Rangers).

Amb aquest fitxatge el club satisfà una de les demandes de l’entrenador, Quique Sánchez Flores, que volia comptar amb un migcampista de perfil creatiu i amb experiència a la Lliga. Es dona la circumstància que Granero va ser el primer jugador que va fer un gol en partit oficial a Cornellà-El Prat. Aleshores com a jugador del Reial Madrid, el ‘Pirata’ va enrecordar-se de Dani Jarque alçant els dos braços cap al cel.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa