Món Esport
L’Espanyol torna als entrenaments amb la salvació entre cella i cella

Després de passar els tests de coronavirus a finals de la setmana passada, els jugadors de l’Espanyol han tornat als entrenaments aquest dilluns amb l’objectiu de començar la seva preparació física de cara al 12 de juny, quan està previst el retorn de la competició. Tal com va dir Rufete, director esportiu blanc-i-blau, “el nostre únic pla és estar a Primera la temporada vinent i ens estem preparant per defensar-ho al mil per mil”; durant els dos darrers mesos els jugadors s’han exercitat a casa i ara ja ha arribat el moment de trepitjar la gespa i tocar pilota.

Abelardo ha citat els seus futbolistes en grups de vuit, que s’han dividit en quatre de dos i han ocupat els dos gimnasos i els dos camps de futbol de la Ciutat Esportiva Dani Jarque per seguir l’estricte protocol de LaLiga i el Consell Superior d’Esports i evitar qualsevol contacte entre esportistes. Els jugadors han arribat amb la roba posada des de casa i abans de marxar han recollit la indumentària que hauran de dur demà. Entre els torns dels diversos jugadors, que estan obligats a ser molt puntuals, les instal·lacions compartides han estat desinfectades.

Cal recordar que, tal com va revelar Abelardo públicament, l’Espanyol va ser, amb deu casos, un dels equips espanyols més afectats pel coronavirus. Encara que tothom ja està recuperat i ningú no s’ha quedat al marge de la primera sessió, caldrà veure com evolucionen tots els futbolistes, ja que durant el període de confinament n’hi ha uns quants que no han pogut seguir el ritme dels seus companys. Sigui com sigui, l’important és que el conjunt català ja ha reprès l’activitat a la seva Ciutat Esportiva i que el seu entrenador ha pogut comptar amb tothom per començar a gestar la proesa de la salvació.

 Més notícies

El futbol espanyol ja té data de retorn

Notícia: El futbol espanyol ja té data de retorn
Comparteix
Javier Aguirre, entrenador del Leganés, assegura que la Primera i la Segona Divisió espanyoles es reprendran el 20 de juny
Notícia: El futbol espanyol ja té data de retorn - Mobile

Les plantilles de bàsquet i futbol sala del Barça passen els tests de coronavirus

Notícia: Les plantilles de bàsquet i futbol sala del Barça passen els tests de coronavirus
Comparteix
Els jugadors de les seccions blaugrana se sotmeten a les proves mèdiques prèvies al retorn a l'activitat
Notícia: Les plantilles de bàsquet i futbol sala del Barça passen els tests de coronavirus - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa