Món Esport
L’Espanyol suspèn les rodes de premsa pel coronavirus

Continua la psicosi i les mesures dràstiques per a la prevenció del coronavirus. L’Espanyol ha comunicat aquest dimecres que a partir d’avui se suspendran totes les rodes de premsa dels futbolistes i de l’entrenador fins a nova ordre. La decisió, presa per recomanació expressa de la Conselleria de Salut de la Generalitat, s’emmarca en l’intent d’evitar la propagació d’un virus que ja suma més de 2.000 afectats a l’Estat espanyol.

El club i els representats de la Conselleria s’han reunit aquest mateix migdia a les oficines de l’RCDE Stadium arribant posteriorment a l’acord d’evitar el contacte entre els membres de la plantilla espanyolista i els periodistes que duen a terme diàriament el seguiment de l’equip. El que més ha cridat l’atenció de tot plegat, però, és que la decisió s’ha pres instants abans que Leandro Cabrera (el futbolista escollit per comparèixer avui davant els mitjans) s’assegués en una sala de premsa que ha quedat deserta a raó de la directriu que ha pres el club.

A causa d’una decisió en la qual el València ja en va ser pioner, el tècnic Abelardo tampoc oferirà la roda de premsa prèvia al transcendental partit d’aquest diumenge davant l’Alabès.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa