Món Esport
L’Espanyol suspèn tota l’activitat del club a causa del coronavirus

L’Espanyol abaixa totalment la persiana. El club ha anunciat que suspèn tota la seva activitat durant els propers 15 dies a causa de l’estat d’alarma que s’ha decretat a l’Estat per la crisi del coronavirus. El club, que ahir mateix informava que el primer equip donava per acabada l’estada a Navata, explica també que la suspensió és a nivell general; és a dir, es cancel·la al llarg dels propers 15 dies tota l’activitat esportiva de l’entitat.

“Davant l’imminent decret d’alarma, vigent a partir d’aquest dissabte i anunciat pel govern per als propers quinze dies, el club suspèn totes les activitats esportives i en conseqüència queden anul·lats els entrenaments programats per a la setmana vinent. El RCD Espanyol de Barcelona actuarà durant els propers dies en funció de l’evolució dels esdeveniments“, ha explicat el club a través d’un breu comunicat.

Prèviament, l’Espanyol ja havia comunicat que suspenia totes les rodes de premsa al llarg dels propers dies, així com instava a tots els seus treballadors a treballar des de casa per prevenir els efectes del coronavirus.  Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa