Món Esport
L’Espanyol suma un punt amarg a Elx (2-2)
  • CA

L’Espanyol continua rendint a bon nivell i es manté invicte a les últimes tres jornades després d’empatar a un al camp de l’Elx. Els locals s’han avançat a la primera meitat gràcies a un gol de Lucas Boyé, però els pericos han capgirat el partit amb dos gols en dos minuts per mitjà de Morlanes i RDT. L’equip de Fran Escribá ha salvat un punt al minut 84 per mitjà de Benedetto. Els blanc-i-blaus sumen tretze punts de trenta possibles i se situen en onzena posició.

Els blanc-i-blaus han pogut avançar-se al marcador només començar el partit. Adrià Pedrosa ha protagonitzat una gran jugada individual que ha acabat amb un xut al pal curt que ha marxat fregant el pal. El partit estava força disputat quan una badada de David López ha permès avançar-se al marcador. Lucas Boyé ha pispat la pilota al migcampista de l’Espanyol al costat de l’àrea perica. El davanter local ha aprofitat aquesta acció per obrir el marcador amb una fuetada. Durant la resta de la primera part, l’equip de Vicente Moreno ha dut la iniciativa del partit, però l’Elx s’ha defensat a la perfecció i ha controlat el duel en tot moment.

El començament del segon temps per part de l’Espanyol ha estat absolutament increïble. Morlanes ha fet l’empat amb un xut llunyà perfectament col·locat impossible per a Kiko Casilla. Un minut després, RDT ha aprofitat una centrada de Pedrosa des de l’esquerra per enviar la pilota al fons de la xarxa des del segon pal. El mateix RDT ha pogut fer el tercer seguidament amb un xut dins làrea que ha obligat a estirar-se Kiko Casilla. Els blanc-i-blaus s’han animat i Cabrera ha enviat la pilota al travesser a la sortida d’un córner poc després. Una de les grans notícies de la segona part pels pericos ha estat el debut de Yangel Herrera.

L’Elx ha reaccionat i Tete Morente ha estat molt a prop d’empatar amb una rematada de cap que ha marxat fregant el pal. I al minut 84, ha arribat la pitjor de les notícies per l’Espanyol. Benedetto ha caçat una pilota dins l’àrea amb molta fortuna i ha col·locat l’empat al marcador. En aquesta ocasió, qui ha crescut han estat els locals i ben a prop han estat d’endur-se els tres punts. Diego López ha hagut de lluir-se al minut 95 per evitar que un xut en boca de gol suposés la victòria de l’Elx.



Més notícies
Els socis donen suport a un dels punts del dia de l'Assemblea | FC Barcelona
Poca assistència i molt de suport a Laporta en la segona part de l’Assemblea
Notícia: Poca assistència i molt de suport a Laporta en la segona part de l’Assemblea
Comparteix
Laporta surt reforçat d'una Assemblea on l'assistència no ha superat les 500 persones
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta obté el suport dels compromissaris en totes les reformes dels estatuts menys una
Notícia: Laporta obté el suport dels compromissaris en totes les reformes dels estatuts menys una
Comparteix
La junta directiva no estarà obligada a dimitir si acaba dos cursos amb pèrdues econòmiques

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa