Món Esport
L’Espanyol no guanya ni amb la seva millor versió (1-1)

L’Espanyol ha empatat contra el Sevilla a l’RCDE Stadium en la jornada 25 de la Lliga Santander. Rafa Mir ha avançat els visitants abans del descans, però Sergi Darder ha rescatat un punt per a l’equip de Vicente Moreno. Els catalans no han aconseguit fer el gol de la victòria tot i haver jugat un quart d’hora amb un jugador més per l’expulsió de Koundé. Els blanc-i-blaus segueixen sense conèixer la victòria des que va començar l’any tot i haver ofert una gran imatge en aquest duel.

Els pericos han pogut agafar les regnes del marcador només començar el partit. Pedrosa ha rebut una pilota molt ben situat dins l’àrea, però ha renunciat a xutar i ha perdut la possessió quan buscava una passada. Poc després, Raúl de Tomás ha controlat l’esfèric a la frontal de l’àrea i ha provat un tir amb la cama esquerra que ha refusat Bono amb una gran aturada. Vilhena ha caçat el refús, però la pilota li ha botat just davant i no ha pogut rematar amb comoditat. El Sevilla ha convertit en gol la seva primera ocasió de perill. Papu Gómez ha enviat una centrada al segon pal i Rafa Mir ha aprofitat una manca d’entesa entre Diego López i Cabrera per estrenar el marcador.

Sergi Darder ha igualat el partit als primers minuts de la segona meitat. El migcampista ha culminat una gran jugada col·lectiva rematant amb el cap al fons de la xarxa una pilota centrada per Óscar Gil. Yangel Herrera ha estat a punt de materialitzar la remuntada després de rebre en boca de gol un esfèric enviat a l’àrea per Raúl de Tomás, però el veneçolà ha rematat fora. Quan restaven quinze minuts de partit, Koundé ha estat expulsat per colpejar la panxa de Puado amb les dues mans. Tot seguit, De Tomás ha estat a punt d’atorgar la victòria al conjunt català. El davanter s’ha endinsat a l’àrea després de fer diverses fintes de xut. El futbolista blanc-i-blau ha acabat provant un xut potent que ha desviat Diego Carlos quan es dirigia a porteria.



Més notícies
Imatge de la selecció femenina mexicana de futbol | @miseleccionfem
Quan Fashanu va obrir el camí de l’homosexualitat en el futbol als anys 90
Notícia: Quan Fashanu va obrir el camí de l’homosexualitat en el futbol als anys 90
Comparteix
L'heroica acció de l'exfutbolista anglès és el motiu de la commemoració del Dia Internacional contra l'Homofòbia a l'Esport
Els jugadors del Barça celebren un gol a Mestalla | Europa Press
El Barça s’exhibeix a Mestalla amb el joc de posició que demana Xavi (1-4)
Notícia: El Barça s’exhibeix a Mestalla amb el joc de posició que demana Xavi (1-4)
Comparteix
Aubameyang ha anotat el seu primer gol i el seu primer doblet com a blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa