L’Espanyol presenta les seves samarretes per a la temporada vinent

El club perico treu a la llum els models que vestirà durant el seu primer curs a Segona Divisió

L’Espanyol ha presentat, aquest divendres, les tres samarretes que lluirà durant la temporada vinent, la 2020/21, en la qual complirà 120 anys d’història. El club blanc-i-blau ha tret a la llum els models fabricats per Kelme, el seu patrocinador tècnic, que vestirà durant el seu primer curs a Segona Divisió. A banda de l’equipament habitual, que variarà molt poc, els pericos també tindran una samarreta de color blau marí i una altra groga.

“La tradicional samarreta blanc-i-blava de la primera equipació destaca per unes franges més amples que en models anteriors. Així mateix, també s’aposta per combinar els clàssics pantalons de color blau amb altres alternatius en color negre, utilitzats pel club des de 1910 fins a 1940. En definitiva, la primera indumentària és un homenatge a la que van lluir els futbolistes durant aquest període de la nostra història”, ha explicat l’Espanyol en el seu comunicat.

D’altra banda, la segona equipació, de color blau marí, “uneix la història i un dels moviments artístics més importants com és el Modernisme”, ja que incorpora detalls de Gaudí. “Aquest mosaic és el nexe d’unió entre el Modernisme català i el camp de la Sagrada Família, on l’Espanyol va tenir els seus primers terrenys”, ha recordat l’entitat catalana. La tercera indumentària, per últim, recupera el groc amb una fina línia negra, un color habitual en les últimes temporades.

Les tres samarretes de l’Espanyol per a la temporada 2020/21

Primera samarreta de l'Espanyol per a la temporada vinent | @RCDEspanyol

Primera samarreta de l’Espanyol per a la temporada vinent | @RCDEspanyol

Segona samarreta de l'Espanyol per a la temporada vinent | @RCDEspanyol

Segona samarreta de l’Espanyol per a la temporada vinent | @RCDEspanyol

Tercera samarreta de l'Espanyol per a la temporada vinent | @RCDEspanyol

Tercera samarreta de l’Espanyol per a la temporada vinent | @RCDEspanyol

Més informació

Nou comentari