L’Espanyol ressuscita un Getafe que no coneixia la victòria (2-1)

El Getafe ha aconseguit el seu primer triomf de la temporada davant l’Espanyol per 2 a 1. Els blanc-i-blaus han notat l’absència del seu golejador, RDT, en la línia ofensiva i han tingut moltes dificultats per crear ocasions de gol. Sergi Gómez ha aconseguit igualar un gol inicial d’Ünal, però el mateix davanter local ha fet el gol de la victòria dels madrilenys a la segona meitat. L’equip de Vicente Moreno trenca una ratxa de quatre partits sense perdre i deixa escapar l’oportunitat de posar-se per davant del Barça a la classificació.

L’equip local afrontava el partit com a cuer i sumant tan sols tres punts. Per tant, ha mostrat intenció de guanyar des de bon principi. De fet, el Getafe ha disposat de tres grans ocasions només començar. Ünal ha rematat fora des del punt de penal al primer minut de partit. Tot seguit, Diego López ha hagut d’estirar-se per fer dues bones aturades davant dels xuts d’Aleñá i Arambarri.

Al minut 31, Ünal ha fet el gol de la jornada. El davanter ha vist baixar una pilota dins l’àrea i no s’ho ha pensat per executar una xilena impecable i enviar la pilota a l’escaire de la porteria. Un golàs de bandera. L’Espanyol ha reaccionat immediatament. Cabrera ha enviat la pilota al travesser en una jugada de pilota aturada i Sergi Gómez ha caçat el rebot per fer el gol de l’empat abans del descans.

Els blanc-i-blaus han dut la iniciativa durant els primers minuts del segon temps. Fins i tot, Yangel Herrera ha aconseguit fer un gol que ha estat invalidat per fora de joc. Però una errada defensiva ha permès a Ünal rebre tot sol dins l’àrea i signar el doblet al minut 56.

A partir d’aquí, l’Espanyol ha tancat el Getafe al seu camp, però no ha estat capaç d’aprofitar els nervis d’un rival al qual li tremolaven les cames davant la possibilitat d’aconseguir la seva primera victòria de la temporada. Els blanc-i-blaus han intentat nombroses centrades a l’àrea rival de les quals no han tret cap ocasió de perill. L’Espanyol no ha trobat el camí de l’empat i no ha aprofitat l’oportunitat d’acostar-se a la zona europea.