L’Espanyol respon a la sentència: “Demanem respecte per les decisions judicials”

El club, que “lamenta el patiment” que genera la sentència condemnatòria als presos independentistes, demana “buscar solucions polítiques i democràtiques per via del diàleg”

L’Espanyol també ha volgut dir-hi la seva sobre la sentència condemnatòria als presos independentistes. El club blanc-i-blau ha emès un comunicat on ha demanat “respecte per les decisions judicials”, ja que en aquesta línia asseguren que són “una entitat purament esportiva i, com a tal, no representa els sentiments, ni els posicionaments personals i individuals de tots els seus socis i sòcies”.

Tot i això, el comunicat afegeix també que “lamentem el patiment que malauradament determinades situacions processals puguin generar a les persones individuals, les seves famílies o als sentiments col·lectius”.

 

En aquesta mateixa línia, l’entitat senyala la línia del diàleg com a única alternativa al què qualifica com una “crisi social”. “Encoratgem a tots els poders públics a buscar solucions polítiques i democràtiques per aquesta crisi social, per la via del diàleg i dintre del marc legal i del més estricte respecte a la legalitat”.

Més informació

Comentaris

  Llumso Octubre 14, 2019 11:19 am
  ???????
  joan Octubre 14, 2019 11:22 am
  El nom hi diu tot, periquitos a la gabia
  jupp Octubre 14, 2019 12:15 pm
  No esperàvem menys del RCDE.
  SR. MEU Octubre 14, 2019 12:55 pm
  L'Espanyol fent honor al seu nom.
  Tururut-ginjola Octubre 14, 2019 8:13 pm
  els periquits com de costum: han fet un altra cantada
  Targarí Octubre 15, 2019 9:08 am
  També és poden mullar, si és que con ara sempre posen de Barcelona

Nou comentari