Món Esport
Yangel Herrera atorga tres punts per somiar a l’Espanyol (1-0)
  • CA

L’Espanyol està oferint una versió molt fiable com a local aquesta temporada. Els blanc-i-blaus han superat per la mínima a la Reial Societat i sumen 16 punts dels últims 18 possibles a l’RCDE Stadium. Yangel Herrera ha atorgat els tres punts als pericos en fer el seu primer gol amb la samarreta de l’Espanyol al minut 77. El conjunt català se situa a tan sols quatre punts de la zona europea i nou per sobre del descens.

L’equip de Vicente Moreno s’ha vist superat durant els primers minuts de partit. De fet, la Reial Societat ha pogut avançar-se al marcador al minut 17 després d’un xut de Le Normand que ha desviat Diego López abans de topar amb el pal. L’Espanyol ha anat de menys a més durant la primera meitat i Puado ha tingut dues grans oportunitats per avançar els locals abans del descans. Primer, el davanter s’ha endinsat a l’àrea i ha provat un xut que ha refusat Remiro. Seguidament, el mateix Puado s’ha desfet de tres rivals abans de provar un tir que ha anat al pal.

Els blanc-i-blaus han tornat a patir al principi de la segona meitat. Diego López ha estat providencial aturant un xut de Portu i impedint que entrés dins la porteria una pilota que Puado havia dirigit accidentalment entre els tres pals. Tot seguit, Januzaj ha enviat la pilota al travesser per mitjà d’un xut que s’ha enverinat i ha estat a punt de sorprendre els locals.

L’ensurt més gran per l’Espanyol ha arribat al minut 66. Mateu Lahoz ha desviat accidentalment una pilota cap a l’àrea de l’Espanyol i la Reial Societat ha aprofitat aquest rebot perquè Isak enviés la pilota al fons de la xarxa. L’àrbitre ha acabat invalidant aquesta acció perquè la seva participació havia influït en el decurs de la jugada. L’equip de Vicente Moreno ha reaccionat bé i Nico Melamed ha estat a punt de marcar amb un xut ben col·locat que ha marxat fregant el pal.

Després d’un partit amb ocasions i moments per tots dos equips, l’Espanyol ha acabat trobant el premi del gol. Raúl de Tomás ha enviat una centrada a l’àrea que ha refusat Remiro. El refús l’ha caçat Yangel Herrea, que ha obert el marcador amb una canonada. Els pericos han pogut fer el segon gol per mitjà de Wu Lei, però el futbolista xinès ha controlat molt malament quan es podia quedar sol davant el porter rival.



Més notícies
Els jugadors del PSG celebren un gol | PSG
Sergio Ramos debuta amb el PSG i Neymar podria patir una greu lesió
Notícia: Sergio Ramos debuta amb el PSG i Neymar podria patir una greu lesió
Comparteix
L'equip parisenc ha aconseguit el triomf davant el Saint-Éttiene gràcies a tres assistències de Messi
Els juagadors del Barça abans del partit contra el Vila-real | FC Barcelona
El Barça fa el seu primer gest com a club antimasclista
Notícia: El Barça fa el seu primer gest com a club antimasclista
Comparteix
Els jugadors blaugranes van commemorar el Dia Internacional per l'erradicació de la Violència vers les Dones

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa