Món Esport
L’Espanyol regalarà als seus socis el carnet de la pròxima temporada
  • CA

Iniciativa exemplar de l’Espanyol contra el coronavirus. El club blanc-i-blau, tot i la incògnita del seu futur esportiu –i, en conseqüència, econòmic i institucional–, ha pensat en els seus afeccionats més fidels i ha decidit, tenint en compte que els seguidors no podran acudir a l’RCDE Stadium durant el tram final d’aquesta temporada per culpa de la pandèmia de la Covid-19, compensar-los amb una mesura extraordinària: l’entitat perica regalarà als 27.833 socis actuals el carnet per al curs 2020/21.

“Conscients que el soci és el valor més important d’aquest club i com a mostra d’agraïment per tot el suport al llarg d’aquesta difícil temporada,el club regalarà com a compensació als 27.883 socis d’enguany el carnet de soci de la temporada 2020/2021, el carnet que tot perico ha de tenir i, aquest any, més que mai”, ha informat l’Espanyol a través d’un comunicat en què també ha explicat que compensarà els socis amb un 20% de l’import d’aquesta temporada, “corresponent als sis partits que se celebraran a porta tancada” a Cornellà-El Prat.

El club català, a més, ha ofert als afeccionats tres opcions a escollir per rebre aquesta compensació del 20%: un crèdit obert en un moneder virtual que podran utilitzar en pagaments a les botigues oficials, sis entrades dobles que podran fer arribar a tercers, col·lectius i associacions –quan els partits deixin de ser a porta tancada i fins al final de la temporada 2021/22, com a molt– i retorn en metàl·lic de la quantitat proporcional.

“Som un club fort, lluitador i perseverant. Tenim per davant un final de temporada que no serà fàcil, en què caldrà estar més units que mai per aconseguir l’objectiu. Aquesta cohesió ha estat sempre una de les claus de la nostra història. Una història que la temporada vinent arribarà al 120è aniversari de l’entitat i que ens empeny a sumar esforços, vinguin d’on vinguin i siguin quins siguin amb l’objectiu de donar suport sempre a l’equip i transmetre’ls fortalesa”, ha sentenciat l’entitat perica, que també ha revelat que “quan coneguem les condicions i dates de la pròxima temporada 20/21, es plantejarà la campanya de renovació d’abonaments. La previsió del club és dur-la a terme al setembre”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa