L’Espanyol dóna un cop de puny sobre la taula i el Sabadell s’estanca

Espanyol 4 – 0 Logronyès

4 a 0 davant el Logronyès i l’Espanyol marca el ritme per recuperar-se d’unes setmanes estranyes. El conjunt logronyès va veure com els blanc-i-blaus destrossaven les seves esperances en tan sols 5 minuts. Els barcelonins en van tenir prou amb la primera mitja hora per sentenciar el partit amb tres gols de Puado, Embarba i Pedrosa, entre el minut 25 i el minut 30 de la primera part.

L’Espanyol, durant la segona part, es dedicar a gestionar el partit amb comoditat, i Dimata va poder fer el quart per arrodonir el resultat. La notícia negativa de la jornada és la lesió de David López. El santcugatenc va abandonar el terreny de joc amb un fort cop a les costelles i caldrà veure com evoluciona.

Sabadell 1 – 1 Sporting

El CE Sabadell ha sumat de nou un punt, però que podria haver estat una victòria. El conjunt d’Antonio Hidalgo fet un bon partit davant un Sporting de Gijón que no ha sabut reaccionar fins a la represa. Els arlequinats s’han avançat amb un gol d’Stoichkov, que ha avançat l’equip català abans del descans des del punt de penal. Els asturians a la segona part han trobat la reacció en el seu home gol: Djuka. El davanter de l’Sporting , amb el seu instint golejador, ha aprofitat una pilota a la frontal per fer el gol de l’empat.