L’Espanyol ja hauria triat l’entrenador per intentar tornar a Primera

Segons diverses informacions, el club blanc-i-blau està molt interessat a aconseguir els serveis de Vicente Moreno, actual entrenador del Mallorca

L’Espanyol ja ha triat el candidat principal a ocupar la banqueta local de l’RCDE Stadium de cara a la temporada vinent, en què el club blanc-i-blau intentarà contrarestar la pitjor temporada de la història del club amb el retorn a Primera Divisió. Segon ha informat la televisió autonòmica de les Illes Balears, IB3, l’entitat perica vol que Vicente Moreno, actual entrenador del Mallorca, sigui l’encarregat de liderar el seu projecte esportiu.

Segons ha afegit el diari AS, Moreno ja ha comunicat al club mallorquí que no continuarà la temporada vinent i ja ha començat a negociar amb l’Espanyol, que busca un tècnic amb experiència a la categoria de plata del futbol espanyol. Sigui com sigui, actualment el valencià està centrat a obrar el miracle i mantenir el seu equip a Primera, encara que té clar que no continuarà a Son Moix independentment de com acabi la temporada.

El club perico, per la seva banda, està disposat a pagar la seva clàusula de rescissió d’un milió d’euros per aconseguir els serveis de l’exentrenador del Nàstic de Tarragona. Caldrà veure com acaba el serial, que tot just acaba de començar però sembla molt encaminat a decidir-se tan bon punt s’acabi la temporada 2019/20.

Més informació

Comentaris

    Ramon Juliol 15, 2020 3:21 pm
    Els espanyolistes tertulians del Club de la Mitjanit -l'únic programa que es pot veure/sentir de la Corporació-, consideraven que Leganés i sobretot Mallorca eren de facto equips de Segona des d'abans i tot de cloure la primera volta de Lliga. Ells deien que només es tractava d'encalçar un altre equip per salvar-se. Doncs tracatrà, Leganés i Mallorca encara poden salvar-se i ells ni tan sols poden encalçar-los.

Nou comentari