L’Espanyol debutarà a l’Europa League davant un equip d’Islàndia o Estònia

El primer rival europeu de l'Espanyol sortirà de l'eliminatòria entre Stjarnan islandès i el Levadia Tallinn estonià

L’Espanyol s’enfrontarà a un equip d’Islàndia o d’Estònia en la primera ronda prèvia de l’Europa League. Els blanc-i-blaus han sabut avui que el primer rival europeu sortirà de l’eliminatòria entre Stjarnan islandès i el Levadia Tallinn estonià, corresponent a la primera de les tres prèvies que els espanyolistes hauran de disputar després d’haver-se classificat ‘in extremis’ per la competició continental.

L’anada, d’altra banda, es disputarà el 25 de juliol a l’RCDE Stadium, mentre que la tornada es jugarà el dia 1 d’agost al feu del guanyador de l’eliminatòria esmentada. García Pont, vicepresident espanyolista, ha explicat minuts després de la notícia que “l’afició espanyolista podrà acompanyar al nostre equip en el primer duel europeu després de 12 anys” i ha afegit: “El nostre objectiu és arribar a la fase de grups i, encara que aquests dos primers blocs no siguin de primer nivell, hem d’anar pas a pas i amb el suport de la graderia per a poder aconseguir l’objectiu”.

L’Espanyol, doncs, torna a estar oficialment al mapa europeu com a cap de sèrie i, per la qual cosa, es beneficia del seu estatus i evita els rivals de més entitat.

Més informació

Nou comentari