Món Esport
L’Espanyol suma un punt miraculós al Villamarín (2-2)
  • CA

Un gol de Cabrera al minut 97 ha permès a l’Espanyol sumar un punt al camp del Betis en empatar a dos gols. Els blanc-i-blaus s’han avançat al marcador, però els locals han remuntat abans del descans. Finalment, l’equip de Vicente Moreno ha aprofitat la inferioritat numèrica dels sevillans per igualar el marcador.

El partit ha començat amb una errada bestial d’Óscar Gil que gairebé costa un gol als blanc-i-blaus. El lateral ha fet una passada massa curta a Diego López i Willian José ha caçat la pilota a l’àrea petita. El xut del davanter l’ha refusat el porter perico. El refús li ha caigut a Rodri que ha enviat l’esfèric al pal amb un xut molt potent.

L’Espanyol s’ha avançat al minut 16 per mitjà d’Aleix Vidal. RDT ha conduït la pilota fins a la línia de fons i ha assistit l’exblaugrana, que ha enviat la pilota al fons de la xarxa. L’extrem s’ha posat la mà a l’orella desafiant l’estadi bètic recordant el seu passat sevillista.

A partir d’aquí, domini absolut del Betis. Els locals han tancat els barcelonins a la seva àrea durant tota la primera meitat i han fregat el gol en reiterades ocasions. Finalment, l’equip de Manuel Pellegrini ha capgirat el marcador abans del descans. Primer, Canales ha servit una gran passada per Willian José i el davanter ha superat Diego López amb una gran definició. Pocs minuts després, Bellerín ha recuperat la pilota a camp rival i ha assistit Fekir que ha avançat el Betis.

Que l’Espanyol no hagi rebut cap gol a l’inici del segon temps ha estat un miracle. Diego López ha evitat el gol de Rodri en una jugada d’un contra un i poc després ha impedit el doblet de Fekir amb una gran estirada després d’un xut del jugador local dins l’àrea. L’equip de Vicente Moreno s’ha vist totalment dominat fins a l’equador del segon temps.

Al minut 78, els pericos han vist el cel obert quan l’àrbitre ha ensenyat la targeta vermella directa a Pezzella per una dura entrada sobre Aleix Vidal. L’Espanyol ha aprofitat la superioritat numèrica per dominar els últims minuts de partit i ha acabat transformant en gol l’única ocasió clara que han tingut al segon temps. Al minut 97, Cabrera ha engaltat la pilota a la frontal després de diversos rebots dins l’àrea i ha batut Claudio Bravo amb una canonada. Els blanc-i-blaus han recuperat al temps afegit el punt que van perdre de la mateixa manera la passada setmana.



Més notícies
Pep Guardiola durant el partit contra el Southampton | Manchester City FC
Pep Guardiola critica durament la Premier League
Notícia: Pep Guardiola critica durament la Premier League
Comparteix
El tècnic està molest pel poc temps de descans entre la jornada de Champions i el partit davant el Southampton
Mauricio Pochettino, entrenador del PSG | Europa Press
Pochettino, desconcertat amb la salut de Sergio Ramos
Notícia: Pochettino, desconcertat amb la salut de Sergio Ramos
Comparteix
L'entrenador del PSG no s'atreveix a fer un pronòstic sobre la recuperació del central

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa