Món Esport
L’Espanyol arrenca la Lliga amb baixes i en un escenari de mal record
  • CA

L’Espanyol s’estrenarà a la Lliga aquest dissabte a les 22:00 hores al camp de l’Osasuna. L’equip blanc-i-blau afronta la temporada del retorn a Primera amb l’objectiu principal de no tornar a passar pel mal tràngol del descens. Dos jugadors del conjunt perico no disputaran el partit a causa d’una sanció, Sergi Gómez i Darder. A més, Puado és baixa quasi segura, ja que ha tornat lesionat dels Jocs Olímpics. A més, la presència de tres jugadors més no és segura per qüestions físiques: Dimata, Keidi Baré i Óscar Gil.

El tècnic de l’Espanyol, Vicente Moreno, explica que no vol fixar-se cap meta a la classificació abans de començar el campionat: “De moment, només podem estar demà a Pamplona jugant contra l’Osasuna i espero que després amb tres punts”. L’entrenador blanc-i-blau assegura que només té un objectiu: “L’única ambició que tenim és guanyar tots els partits possibles“. A més, ha manifestat com se sent abans de començar el curs: “Em dóna tranquil·litat la implicació de tot el club. Però tinc la inquietud que produeix el començament de la temporada”.

El Sadar és un camp de mal record pels pericos. La temporada en què els blanc-i-blaus van baixar a Segona Divisió van patir una derrota en aquest estadi per 1 a 0 que va deixar la salvació molt lluny del seu abast. Després d’aquest duel, la Lliga es va aturar per la pandèmia. Però l’Espanyol ja no va ser capaç de reconduir la situació un cop es va reprendre el campionat.



Més notícies
Sergio Garcia amb la samarreta de l'Espanyol | RCD Espanyol
Sergio García anuncia la seva retirada del futbol
Notícia: Sergio García anuncia la seva retirada del futbol
Comparteix
El davanter ha defensat la samarreta de tres equips catalans i és una llegenda de l'Espanyol
Raúl de Tomás, jugador de l'Espanyol | RCD Espanyol
La Lliga modifica l’horari de l’Osasuna-Espanyol
Notícia: La Lliga modifica l’horari de l’Osasuna-Espanyol
Comparteix
El motiu del canvi és la previsió d'altes temperatures a Navarra

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa