Món Esport
El judici es trasllada a Cornellà-El Prat
  • CA
Els jugadors de l'Espanyol celebren el gol de Granero
Els jugadors de l’Espanyol celebren el gol de Granero | EFE

Dia de judici a Cornellà-El Prat. Acabant una setmana anòmala a Catalunya i marcada, en l’àmbit polític, pel judici que està tenint lloc aquests dies al Tribunal Suprem, la pericada agafarà aquest dissabte la paraula per sotmetre Rubi a l’enèsim examen del curs. L’empat amb regust de derrota de la setmana passada davant l’Osca i la incapacitat per a revertir la situació deixen l’entrenador de Vilassar a la corda fluixa i, per això, l’afició blanc-i-blava no pensa en res més que deixar enrere una de les ratxes més nefastes de la història: 9 punts dels últims 42 possibles. Retrobar-se amb el triomf davant el Valladolid de Sergio González és, per tant, una obligació (13:00 h / BeIN LaLiga).

 

Sort en té l’Espanyol, però, que els de sota no pressionen. Només es pot entendre d’aquesta manera, doncs, que els de Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’ continuïn 7 punts per sobre del descens acreditant només 2 triomfs en els últims 15 partits. Tot i això, també és just comentar que des d’agònic empat a la Ceràmica davant el Villarreal, els blanc-i-blaus han experimentat una notable millora que voldran rubricar aquest dissabte davant l’equip que entrena l’experico Sergio González.

 

Pucela, on tot s’acaba

 

Qui no recorda el gol de Verdi en el darrer minut del partit de la primera volta. Amb els tres punts pràcticament al sarró, un impecable servei de falta del futbolista italià privava l’Espanyol –qui ho anava a dir- de liderar la classificació de la Lliga Santander. Un gol que, més enllà del xàfec del moment, marcava també un canvi de dinàmica. Després de la visita a Zorrilla, de fet, els blanc-i-blaus es van desplomar fins al punt que, en tota la segona meitat de la classificació, només han estat capaços de sumar tres triomfs en Lliga, i dos més en Copa. Una estadística demolidora si es té en compte que l’Espanyol, abans de la visita a l’estadi del Valladolid, havia sumat 5 triomfs en els primers 10 partits.

 

Sergio González i un retorn per la porta gran

Sergio González s’enfrontarà a l’Espanyol per segona vegada en la seva carrera com entrenador   | EFE

Sergio González torna a casa com el fill que ha sabut explotar les seves facultats lluny de l’entorn més familiar. L’extècnic de l’Espanyol s’ha fet gran lluny de Cornellà-El Prat sabent esperar el seu moment amb paciència i aprofitant l’única oportunitat que li han donat. El de l’Hospitalet de Llobregat va agafar un Valladolid en hores baixes a Segona Divisió i amb l’objectiu d’ascendir pràcticament impossible per fer-lo revifar fent que aquest dissabte, per exemple, visiti el feu espanyolista només quatre punts per sota de l’Espanyol, i tres per sobre d’un irreconeixible Vila-real que marca el límit amb el descens.

 

Possible alineació: Diego López; Rosales, David López, Mario Hermoso, Dídac; Granero, Marc Roca, Sergi Darder; Melendo, Wu Lei i Borja Iglesias.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa