Món Esport
Diego López fitxa per l’Espanyol fins al 2020
  • CA

 

Diego López seguirà a la porteria de l’Espanyol les pròximes tres temporades. El club català ha arribat a un acord amb l’AC Milan per la transferència definitiva del futbolista després de jugar cedit una temporada i de ser un dels homes més destacats de l’equip. De fet, el gallec ha rebut 38 gols en 35 partits, essent el tercer porter menys golejat de Primera Divisió. La seva incorporació era absolutament prioritària per començar a bastir el projecte periquito per a la temporada 2017-2018. Diego López tindrà una clàusula de 50 milions d’euros.

 

“És un dia molt feliç. Portem una temporada i ha estat meravellosa. Vull agrair al club, al míster, al cos tècnic, als companys i l’afició, especialment, aquest any que ha estat magnífic. El meu desig era continuar aquí. La prioritat era seguir perquè m’he trobat molt a gust”, ha dit el porter en declaracions a Espanyol TV.

 

El club també ha informat que el jugador serà intervingut aquest dimarts d’una bursitis que pateix al genoll dret com a conseqüència de la lesió que va patir en el partit contra el FC Barcelona.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa