Machín, poques hores abans del seu debut: “És necessària una nova dinàmica”

El tècnic de Sòria, que deixa fora de la convocatòria Melendo i Piatti lesionats, demana el suport de l’afició: “Seran molt importants i ens hauran d’ajudar”

Pablo Machín vol complir la màxima i guanyar en la seva estrena a la banqueta blanc-i-blava. Si bé és cert que l’era del de Sòria comença amb dos contratemps inesperats (les baixes de Melendo i Piatti per molèsties), també ho és que davant el Vila-real el seu Espanyol ta la oportunitat de donar el necessari cop de puny sobre la taula a casa. El 0 de 12 a Cornellà-El Prat acreditat per Gallego continua sent una autèntica llosa per a un equip que ha de ser capaç de revertir-ho. Quelcom que Machín, de fet, assegura que és factible de la mà de l’afició: “L’entorn i l’afició seran molt importants demà, i els moments de dubte ens hauran d’ajudar. Sobretot el que sí que hem de tenir clar és que hem de ser competitius. Si ho som podrem estar dins el partit fins el final. És necessària una nova dinàmica, espero que aviat es pugui veure l’equip que tots els espanyolistes volen”.

Machín, que ha deixat fora de la seva primera convocatòria el capità Javi López, ha aclarit també que Melendo i Piatti han caigut d’aquesta per “una forta contusió i molèsties musculars” respectivament. De la llista de l’extècnic del Girona, així mateix, també s’ha de destacar la tornada d’un home que ha de ser clau per a la recuperació de l’equip: el ‘Chucky’ Ferreyra.

Finalment, Machín també ha volgut dir-hi en el marc de les protestes que s’estan vivint aquests dies a Catalunya sobre la sentència del Suprem. “No som marcians, però és cert que intentem d’abstreure’ns del que està passant. El club ha fet un comunicat i la gent opina de diverses formes però el que està clar és que demà tots els aficionats coincidiran en voler que l’equip guanyi”.

Les declaracions de Machín prèvies al seu debut:

EL RIVAL

“L’entorn i l’afició seran molt importants demà, i els moments de dubte ens hauran d’ajudar. Sobretot el que sí que hem de tenir clar és que hem de ser competitius. Si ho som podrem estar dins el partit fins el final”.

L’ADAPTACIÓ AL SEU SISTEMA

“És necessària una nova dinàmica. El que més em preocupa és la captació de l’essència, espero que aviat es pugui veure l’equip que tots els espanyolistes volen”.

LES BAIXES DE MELENDO I PIATTI

“Melendo i Piatti no són a la llista per problemes físics. Melendo té una forta contusió i Piatti molèsties musculars”

EL COMPLICAT MOMENT DEL PAÍS

“No som marcians, però és cert que intentem d’abstreure’ns del que està passant. El club ha fet un comunicat i la gent opina de diverses formes però el que està clar és que demà tots els aficionats coincidiran en voler que l’equip guanyi”.

Més informació

Nou comentari