David López, entre dues i tres setmanes de baixa
David López, de dues a tres setmanes de baixa | EFE

La defensa de l’Espanyol, en quadre. David López s’estarà entre dues i tres setmanes de baixa per una lesió als isquiotibials; mentre que Adrià Pedrosa restarà al marge del grup entre set i deu dies. Males notícies, doncs, per a un equip blanc-i-blau que compta amb l’única figura de Naldo per apuntalar l’eix de la defensa i que es veurà amb l’obligació de fer jugar al jove Lluís López.

El Betis, rival als quarts de Copa

El rival és dur, sí; però no és invencible. L’Espanyol s’enforntarà al Reial Betis a la ronda de quarts de final de la Copa del Rei i el partit d’anada, que es disputarà dijous vinent, serà a Cornellà-El Prat. Després de superar ahir el Vila-real per 3-1, els blanc-i-blaus rebran el renovat equip de Quique Setién, amb la desfeta en Lliga encara a la retina (1-2).

Cristian Tello, en aquella ocasió, va agreujar la crisi espanyolista anotant la diana del triomf bètic en el minut 86′. Ara, però, la dinàmica de l’Espanyol és notablement diferent per la qual cosa s’espera un partit d’allò més atractiu tant a Cornellà-El Prat, com al Benito Villamarín. Rufete, en ser preguntat per l’eliminatòria, ha comentat: “El Betis és un gran rival i serà una eliminatòria d’allò més dura. Tot i això, es tracta de dos projectes similars, serà bonic”